Browserul dvs. nu este actualizat

Internet Explorer nu mai este compatibil. Vă rugăm să schimbați browserul pentru o experiență mai bună pe site.

Certificatele și mărcile de conformitate DEKRA

Vă puteți baza pe Safety and Trust by DEKRA

Certificatele noastre confirmă faptul că o evaluare sau un audit a fost efectuat în conformitate cu un criteriu definit și a fost trecut cu succes. Criteriile de evaluare sunt menționate pe certificat. Mărcile de conformitate și certificatele pe care le eliberăm sunt un instrument puternic de marketing, iar numele nostru DEKRA, foarte apreciat, este sinonim cu siguranța și încrederea.

La DEKRA, avem aproape o sută de ani de experiență în testare și certificare. Experții noștri eliberează clienților o gamă largă de certificări și mărci de conformitate care demonstrează că standardele de siguranță, performanță și calitate au fost respectate în cadrul unui produs, serviciu sau sistem.

Atât certificatele, cât și mărcile de conformitate sunt dovada vizibilă că o certificare, o evaluare sau o testare a avut loc cu succes și a trecut cu rezultate pozitive. La prima vedere, mărcile de conformitate recunoscute servesc drept validare a faptului că o terță parte independentă a verificat conformitatea cu caracteristicile de siguranță și de calitate specifice aplicabile ale unui produs, serviciu sau sistem.