Browserul dvs. nu este actualizat

Internet Explorer nu mai este compatibil. Vă rugăm să schimbați browserul pentru o experiență mai bună pe site.

Sigiliul DEKRA SEAL pentru siguranță și calitate

Un simbol în care puteți avea încredere

Sigiliul DEKRA

Sigiliul DEKRA este acordat companiilor, produselor sau persoanelor care au îndeplinit în mod oficial și sunt conforme cu standardele definite, cum ar fi cele privind siguranța, calitatea sau durabilitatea. Este o dovadă clară și transparentă de performanță din partea unui organism independent și neutru. Fiabilitatea și transparența sigiliului DEKRA sunt foarte importante pentru DEKRA. Prin urmare, criteriile utilizate sunt clar precizate în baza de date DEKRA Seal.

Criteriile de testare pot include:

  • Cerințe impuse de legislația sau standardele naționale și/sau internaționale

  • Reglementări tehnice, standarde industriale, reglementări ale asociațiilor profesionale

  • Standardele DEKRA: standarde definite de DEKRA în domenii în care nu există specificații sau orientări existente adecvate sau în care reglementările existente sunt depășite.

Căutare DEKRA Seal

Dacă doriți să aflați mai multe despre conținutul specific al criteriilor de testare, căutați detalii în căutarea noastră de sigilii DEKRA.

FAQ

Fiabilitatea în ceea ce privește conținutul este una dintre cele mai importante preocupări ale DEKRA. Acesta este motivul pentru care DEKRA acordă o importanță atât de mare transparenței criteriilor. Puteți evalua dacă sigiliul DEKRA este autentic prin intermediul căutării sigiliului DEKRA.

Descrieri detaliate ale criteriilor de testare pot fi obținute din rezultatul căutării DEKRA Seal. Este imprimat pe Sigiliul DEKRA dacă un anumit standard a fost testat complet sau parțial. Uneori sunt folosite cuvinte cheie pentru a descrie criteriile de testare. Descrierile detaliate și standardele subiacente care fac referire la astfel de cuvinte cheie sunt furnizate prin intermediul căutării în cadrul DEKRA Seal.

  • Sigiliul DEKRA poate fi utilizat numai în forma în care a fost emis de DEKRA. Nu sunt permise modificări, în special ale designului sau ale textului sigiliului DEKRA. Compania care a primit Sigiliul DEKRA nu poate utiliza părți izolate ale Sigiliului DEKRA, ci trebuie să îl folosească în forma și conținutul său integral.
  • În cazul în care compania primește Sigiliul DEKRA și în format electronic, aceasta are dreptul de a modifica dimensiunea Sigiliului DEKRA, dar textul pe care îl conține trebuie să rămână întotdeauna lizibil, iar proporțiile textului și ale simbolurilor nu pot fi modificate.
  • Sigiliul DEKRA poate fi utilizat numai în legătură cu activitățile, procesele, sistemele sau calificările pentru care a fost emis. Sigiliul DEKRA nu poate fi utilizat într-un mod înșelător (de exemplu, furnizarea unui produs cu un sigiliu DEKRA care a fost emis pentru certificarea sistemului de management).
  • Compania nu are dreptul de a ceda sau sublicenția dreptul de utilizare care a fost acordat, adică numai compania însăși poate utiliza Sigiliul DEKRA. Utilizarea de către filiale, de exemplu, este, de asemenea, interzisă în principiu, cu excepția cazului în care acest lucru a fost convenit în mod corespunzător cu DEKRA
  • Sigiliul DEKRA poate fi utilizat numai atât timp cât certificatul corespunzător este valabil.

Vă vom informa cu plăcere despre posibilitățile dumneavoastră individuale. Vă rugăm să completați formularul de contact de mai jos.