Body Shop Seal

Calitatea este cheia - Sigiliul de aprobare al atelierului de caroserie DEKRA

Sigiliul de aprobare DEKRA pentru atelierele de vopsitorie și caroserie este un indicator vizibil al calității. Acesta subliniază expertiza atelierelor de reparații autorizate de dumneavoastră.

Atunci când acordăm sigiliul, luăm în considerare tehnologia, instrumentele, echipamentele și materialele utilizate și nivelul de pregătire pe care îl primesc angajații.

Despre Body Shop Seal

Sigiliul DEKRA pentru ateliere de caroserie și vopsitorie este un indicator public de calitate recunoscut pe scară largă și clar vizibil, subliniind expertiza atelierelor de reparații autorizate de companiile de asigurări. Sigiliul de atelier de caroserie este produs pentru atelierele de caroserie, pentru atelierele de vopsitorie sau, în combinație, pentru atelierele de caroserie și de vopsitorie.
La acordarea sigiliului, experții noștri iau în considerare tehnologia, instrumentele, echipamentele și materialele utilizate, precum și nivelul de pregătire pe care îl primesc angajații. Pe lângă faptul că este o dovadă publică de calitate, sigiliul DEKRA pentru ateliere de caroserie este adesea necesar pentru a găsi acces la rețelele de parteneri.