Siguranța spațiilor industriale și a mediului

Evaluări cuprinzătoare ale siguranței instalațiilor și inspecții de mediu privind emisiile

Funcționarea în siguranță a instalațiilor și utilajelor, sănătatea și siguranța la locul de muncă și protecția mediului sunt factori esențiali. Experții DEKRA pot colabora cu dvs. pentru a se asigura că operațiunile dvs. respectă toate reglementările relevante și oferă un loc de muncă sigur, pentru oameni și pentru mediu.

Din 1977, DEKRA a dezvoltat o gamă largă de servicii pentru un loc de muncă și un mediu sigur. Astăzi și mâine, DEKRA este partenerul dumneavoastră de încredere în domeniul sănătății și securității mediului (EHS).
Serviciile DEKRA de siguranță a instalațiilor și de inspecție de mediu asigură clienților noștri gestionarea eficientă a oricăror riscuri pentru lucrători și a celor legate de mediul de lucru. Îi ajutăm pe clienții noștri să remedieze problemele legate de sănătatea și siguranța la locul de muncă (OHS), să atenueze impactul asupra mărcii și să asigure siguranța lucrătorilor și protecția mediului înconjurător.
Gama noastră de servicii de inspecție de siguranță a instalațiilor și de inspecție de mediu îi ajută pe clienți să prevină riscurile pentru oameni sau pentru locul de muncă și să se asigure că instalațiile și echipamentele de siguranță sunt pe deplin optimizate, datorită recomandărilor pragmatice ale experților noștri cunoscători și experimentați. În plus, dezvoltăm în mod constant noi servicii EHS digitale și conectate.