Specialiștii dumneavoastră la nivel mondial în domeniul auto pentru o performanță optimizată în fiecare aspect al vânzărilor auto.
Specialiști globali în domeniul automobilelor

Stimularea succesului comercial prin soluții orientate spre viitor și parteneriate puternice.

Consultanță de business

Optimizarea vânzărilor și a satisfacției clienților în sectorul auto

Concurența dintre producători, companiile de leasing și dealerii din industria auto este acerbă. Bazată pe o experiență solidă și pe pasiunea pentru această activitate, expertiza noastră vă îndrumă echipa către performanțe maxime în domeniul vânzărilor și, în același timp, asigură experiențe de vârf pentru clienții dumneavoastră.
Programele noastre de coaching și formare în domeniul auto se adresează întregului domeniu de activitate al industriei auto. Punctele centrale sunt managementul afacerilor, satisfacția și fidelizarea clienților, vânzările de flote și de mașini second-hand, precum și managementul atelierului și al magazinului. Centrul nostru de relații cu clienții oferă un sprijin cuprinzător în dezvoltarea unei loialități de nezdruncinat a clienților, de la abordări pentru gestionarea clienților potențiali și evenimente personalizate până la tehnici de reînnoire a contractelor, campanii de rechemare și strategii de vânzare și post-vânzare. Serviciile noastre vă ajută să deblocați întregul potențial al echipei dvs. și să atingeți obiectivele organizației.
Soluțiile noastre de consultanță în afaceri