Print

București
DEKRA CERTIFICATION SRL
Bulevardul Tudor Vladimirescu 22
050883 București
Romania
telefon 0215 690 994
email dekra@​dekracert​.ro
Înregistrată la: Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Bucuresti
Cu numărul: J40/12067/2023
Cod identificare fiscală: RO 16651595

Disclaimer

Toate drepturile rezervate.
Acest site a fost creat cu mare grijă. DEKRA pune la dispoziție informațiile fără nicio garanție de niciun fel, fie ea explicită sau implicită. Chiar dacă presupunem că informațiile furnizate de noi sunt corecte, acestea pot include erori sau inexactități.
DEKRA nu recunoaște conținutul non-DEKRA din zonele la care se poate ajunge prin linkuri de pe site-ul DEKRA (www.dekra.ro sau alt domeniu DEKRA) ca fiind al său și nu își asumă nicio responsabilitate pentru acesta. În special, DEKRA nu este supusă niciunei obligații de a revizui conținutul. DEKRA se distanțează în mod explicit de informațiile care încalcă legislația aplicabilă sau bunele moravuri.
Site-ul web al DEKRA este protejat de drepturile de autor, de dreptul de proprietate intelectuală și de toate celelalte drepturi relevante. Programele, imaginile, textele și informațiile conținute sunt proprietatea intelectuală a DEKRA, cu condiția să nu existe alte drepturi de proprietate intelectuală. Este interzisă în mod expres duplicarea, distribuirea, stocarea, trimiterea, transferul și reproducerea conținutului fără acordul scris al DEKRA. Ne rezervăm dreptul de a face modificări tehnice și erori.
Pentru mai multe informații, contactați direct DEKRA, Romania.
Drepturi de autor © DEKRA