Testarea siguranței produselor

La DEKRA, testăm și certificăm produse de consum, industriale, auto și TIC, precum și dispozitive medicale și produse utilizate în atmosfere explozive pentru piețele din întreaga lume. Cum o facem? Ajungând la baza produselor dvs. printr-o serie de teste, de exemplu, în domeniul siguranței electrice, al siguranței chimice, al materialelor și fiabilității, al fotometriei, al inspecțiilor și al testelor de utilizare și de performanță.

La DEKRA, experții noștri vă vor sprijini prin testarea în funcție de standardele corecte, nu numai în condiții normale de funcționare, ci și în condiții extreme. Rețeaua noastră globală de laboratoare de testare și experții DEKRA de încredere, precum și domeniul nostru de aplicare extins vă oferă soluții inovatoare adaptate la specificațiile dumneavoastră.

DEKRA este un lider mondial cu tradiție în testarea siguranței produselor.

DEKRA este un lider mondial în certificarea produselor de consum, industriale, auto, TIC, a dispozitivelor medicale și a produselor utilizate în atmosfere explozive. Experții noștri în testarea siguranței produselor au zeci de ani de experiență în testarea și certificarea produselor pentru piețele mondiale.

În rețeaua noastră globală de laboratoare de testare, specialiștii DEKRA de încredere în testarea siguranței produselor efectuează teste complete ale produselor, care acoperă atât condițiile normale, cât și cele extreme de funcționare. Oferim o gamă largă de metode de testare amănunțite și de încredere, care asigură că produsele clienților noștri sunt testate în conformitate cu toată legislația, standardele internaționale și industriale necesare, pe lângă faptul că oferim soluții inovatoare adaptate la specificațiile exacte ale clienților noștri.
Gama noastră largă de servicii de testare a siguranței produselor cuprinde, printre altele:
  • Siguranța electrică
  • Servicii de protecție împotriva exploziilor
  • Teste chimice
  • Testarea la medie/înaltă tensiune
  • Materiale și fiabilitate
  • Inspecții ale produselor
  • Teste de utilizare și de performanță