Certificarea produselor

Mărcile de certificare demonstrează că produsele dvs. au fost testate temeinic și îndeplinesc standardele de siguranță sau de performanță necesare. La DEKRA, emitem o gamă largă de mărci și certificări, astfel încât să puteți demonstra clienților și utilizatorilor finali că siguranța, performanța și calitatea sunt importante pentru dumneavoastră.

În plus, vă ajutăm să navigați printre normele și reglementările naționale și internaționale pentru a obține certificarea locală și mărcile de aprobare de care aveți nevoie pentru a vă exporta produsele pe noi piețe din întreaga lume. În cele din urmă, DEKRA se ocupă de aprobarea la nivel mondial a multor tehnologii fără fir.

Certificarea și testarea produselor pentru a respecta normele și reglementările internaționale

Mărcile de certificare a produselor demonstrează că produsele dvs. au fost testate temeinic și îndeplinesc standardele de siguranță sau de performanță necesare pentru piețele din întreaga lume. DEKRA emite o gamă completă de mărci și standarde de certificare a produselor, utilizând rețeaua noastră extinsă de parteneri internaționali și expertiza în domeniul accesului pe piețele internaționale de reglementare.

Experții DEKRA în certificarea produselor vă ajută să navigați printre normele și reglementările naționale și internaționale pentru a obține certificarea locală și mărcile de aprobare necesare pentru a vă exporta produsele pe noi piețe globale. DEKRA se ocupă, de asemenea, de aprobarea la nivel mondial a multor tehnologii wireless noi.
Scopul nostru este de a simplifica și gestiona procesele de conformitate dincolo de granițele internaționale și de a îmbunătăți atât accesul global, cât și timpul de lansare pe piață pentru clienții noștri. Ca urmare, aceștia sunt capabili să demonstreze clienților și utilizatorilor finali că siguranța, performanța și calitatea sunt primordiale.