Browserul dvs. nu este actualizat

Internet Explorer nu mai este compatibil. Vă rugăm să schimbați browserul pentru o experiență mai bună pe site.

Inspecții industriale

Inspecții industriale

Siguranță pentru oameni, bunuri și mediu

Inspecții industriale

DEKRA îmbunătățește siguranța la locul de muncă prin inspectarea proceselor, echipamentelor și infrastructurilor. Scopul nostru este de a îmbunătăți siguranța, eficiența și fiabilitatea activelor clienților noștri.

Cunoștințele și experiența noastră îi sprijină pe clienții noștri să asigure conformitatea cu reglementările pe parcursul întregului ciclu de viață al activelor lor prin:

  • Inspecții de reglementare privind echipamentele de ridicare, mașinile și echipamentele electrice, protecția împotriva incendiilor, controlul construcțiilor și siguranța pe șantier, recipientele sub presiune, siguranța instalațiilor și mediul înconjurător.
  • Monitorizarea stării și și inspecția bazată pe riscuri asigură durata de viață și fiabilitatea activelor (cu sprijinul NDT, NDT avansat și al inspecției mecanizate).
  • expertiză și control al calității (susținute de laboratoarele noastre de materiale și de calibrare).

De ce DEKRA pentru inspecție industrială

  • Experiență în lucrul cu clienți și proiecte internaționale de mari dimensiuni.

  • Suntem unul dintre cei mai importanți furnizori de inspecție industrială din Europa.

  • Una dintre puținele organizații de inspecție industrială care oferă o combinație de teste nedistructive (NDT), teste distructive, inspecție, NDT avansate și mecanizate și servicii de gestionare a integrității activelor.