Gestionarea daunelor

Servicii de gestionare a cererilor de despăgubire

Activitatea DEKRA de gestionare a cererilor de despăgubire a fost înființată inițial în 1956, iar de peste 60 de ani furnizăm cu succes servicii de gestionare a cererilor de despăgubire companiilor de asigurări, companiilor de leasing, agențiilor guvernamentale și clienților corporativi din întreaga lume. Responsabilii noștri cu gestionarea cererilor de despăgubire posedă cunoștințe aprofundate și experiență practică care oferă clienților noștri o calitate constantă.

Birourile noastre europene și rețeaua de parteneri din peste 50 de țări din întreaga lume sunt bine echipate pentru a gestiona cererile de despăgubire care decurg din toate tipurile de asigurări, de la asigurări auto, maritime, de proprietate, de răspundere civilă, de sănătate și altele, cum ar fi catastrofele naturale și recursurile aferente. Pe lângă experiența noastră, utilizarea de către DEKRA a celor mai recente instrumente și tehnologii inovatoare asigură respectarea promisiunii noastre cheie față de clienți.
În funcție de obiectivele dumneavoastră, prin colaborarea cu DEKRA puteți apela la mai multe competențe și metodologii dovedite, inclusiv externalizarea și excedentul, ajustarea pe teren, detectarea fraudelor, servicii de protecție juridică, servicii de audit, servicii de centre de coordonare și expertize.