Browserul dvs. nu este actualizat

Internet Explorer nu mai este compatibil. Vă rugăm să schimbați browserul pentru o experiență mai bună pe site.

Audit

Audit

Oferim audituri independente, evaluări și certificări ale sistemelor de management în conformitate cu standardele internaționale și naționale.

Mai multe ...
Training

Training

Asigurarea de soluții și servicii într-o gamă largă de instruiri, tehnice și non-tehnice.

Mai multe ...
Soluții automotive

Soluții automotive

DEKRA Certification oferă o gamă variată de servicii auto destinate companiilor din domeniu.

Mai multe ...
Soluțiile Six Sigma

A little time for a lot of Profit

Cum optimizăm eficient procesele din companii? - Soluțiile Six Sigma

Mai multe ...

Bun venit pe siteul oficial DEKRA Romania

De când a fost înființată în 1925, promisiunea DEKRA a fost: furnizăm siguranță interacțiunii umane cu tehnologia și mediul. De atunci, DEutscher KRAftfahrzeug-Überwachungs-Verein e.V. a devenit una dintre cele mai importante organizații de experți din lume.

Portofoliul larg de servicii furnizate cu experți calificați, independenți și imparțiali, variază de la testarea și certificarea produselor și sistemelor de management, inspecția vehiculelor, la inspecții industriale și a construcțiilor, consultanță în materie de siguranță, precum și cursuri de formare și muncă temporară.

În trafic, la locul de muncă și acasă – experții DEKRA furnizează siguranță sporită în toate domeniile cheie ale vieții. Compania are o viziune clară și ambițioasă asupra viitorului. Viziunea pentru 100 de ani de existență a companiei, în 2025, este de a deveni un partener global pentru o lume sigură și sustenabilă.

Linkuri rapide