DEKRA Process Safety - consilieri de încredere pentru excelență în siguranța proceselor.
Consilieri de încredere în excelența siguranței proceselor

Ne ajutăm clienții să înțeleagă și să își evalueze riscurile și lucrăm împreună pentru a dezvolta so

Siguranța proceselor și securitatea chimică

Amploarea și profunzimea expertizei noastre în domeniul siguranței proceselor și al siguranței chimice ne fac specialiști recunoscuți la nivel mondial și consilieri de încredere în acest domeniu. În parteneriat cu clienții noștri, combinăm expertiza tehnică cu pasiunea pentru protejarea oamenilor și a activelor și pentru reducerea daunelor.

De peste treizeci de ani, furnizăm servicii specializate pentru identificarea, analiza, prevenirea și gestionarea incendiilor, exploziilor și eliberărilor accidentale de substanțe chimice în industria chimică și de procesare. Abordarea noastră practică, cu valoare adăugată, integrează managementul specializat al siguranței proceselor, ingineria și testarea. Căutăm să educăm și să dezvoltăm competențele clienților pentru a oferi o îmbunătățire durabilă a performanței. Experții noștri își împărtășesc cunoștințele în materie de legislație chimică, reglementări, testare și conformitate pentru a se asigura că partenerii noștri din industrie dispun de instrumentele de care au nevoie pentru a gestiona substanțele periculoase în mod corespunzător și în siguranță.
Soluțiile noastre pentru siguranța proceselor și siguranța chimică
DEKRA are zeci de ani de experiență în parteneriate cu organizații din întreaga lume pentru a aborda provocările legate de siguranța proceselor cu soluții care sunt eficiente, pragmatice și care respectă reglementările locale și globale.
Găsitorul nostru de soluții online oferă îndrumare cu privire la soluția (soluțiile) recomandată(e) de siguranță a proceselor pe baza situației dumneavoastră individuale. Găsiți soluția dvs. acum!
Următoarele seminarii web și cursuri de formare online