Testarea în automotive

Inovație de vârf în testarea automobilelor

DEKRA este un lider și un inovator în domeniul testelor auto, asigurând siguranța șoferilor în vehiculele din ce în ce mai complexe de astăzi. Respectarea și conformitatea tehnologiilor cheie de ultimă generație și a intereselor părților terțe, cum ar fi specificațiile OEM, cerințele de piață sau de standardizare și toate standardele internaționale necesare reprezintă o promisiune cheie a strategiei noastre de siguranță.

Cercetarea și inovarea constantă a DEKRA în domeniul testării vehiculelor și al siguranței rutiere este ceea ce ne face să fim una dintre cele mai importante organizații independente și neutre de testare a automobilelor din lume. Experții noștri în domeniul vehiculelor și al siguranței rutiere au fost în prima linie a progreselor în domeniul automobilelor încă de la înființarea DEKRA în 1925.
Specialiștii noștri au cunoștințe aprofundate cu privire la cele mai recente evoluții în domeniul auto, de exemplu, în ceea ce privește e-mobilitatea, conducerea conectată și automatizată, securitatea datelor și iluminatul . Oferim o gamă completă de servicii pentru industria auto, acoperind cele mai recente tehnologii și componente pentru vehicule în ceea ce privește e-mobility, mașinile conectate și nevoile de conducere automată.
Experiența unică a DEKRA în ceea ce privește validarea și testarea atât a tehnologiilor legate de automobile, cât și a tehnologiilor de comunicații mobile, înseamnă că jucăm un rol esențial în asigurarea unor servicii de transport sigure - astăzi și mâine.
Cu zeci de ani de experiență în calitate de serviciu tehnic pentru omologare / aprobare de tip și de furnizor de servicii renumit pentru testarea performanțelor (cum ar fi testele de coliziune, de rezistență și de emisii, siguranța pasivă și altele), oferim o gamă largă de sprijin complementar în lanțul valoric pentru producătorii de echipamente originale, furnizorii de nivel 1 și 2 și alții din industria auto.
Gama DEKRA de servicii de testare a autovehiculelor acoperă toate cerințele de reglementare, OEM și ale părților terțe necesare pentru vehiculele de astăzi și de mâine, componentele acestora și serviciile de utilizare partajată a mașinilor. Portofoliul de servicii constă, printre altele, în:
  • Omologare/omologare de tip
  • Testarea performanțelor (dezvoltare, analiză comparativă, validare și testare de conformitate, testare în caz de impact, testare de rezistență)
  • Vehicule automatizate și conectate
  • Testarea e-mobility
Locațiile DEKRA în Europa, laboratoarele noastre de testare specializate din întreaga lume și specialiștii noștri experimentați și dedicați în metodologiile de testare, ne transformă în partenerul dvs. global cheie în lanțul de dezvoltare al automobilelor