Campanii de siguranță rutieră

Încă de la înființarea sa în 1925, DEKRA s-a angajat în favoarea siguranței pe șosea. Suntem implicați în această misiune prin inspecția vehiculelor, activitatea noastră principală. În plus, oferim și alte servicii pentru a face drumul mai sigur, cum ar fi campaniile de siguranță rutieră, pentru diferite categorii de public țintă.
În unele dintre campaniile noastre, ne concentrăm asupra pietonilor și, în special, asupra copiilor, deoarece educația privind siguranța rutieră este cea mai bună metodă de prevenire. DEKRA promovează siguranța copiilor în drumul lor spre școală prin campania "Siguranța nu are nevoie de magie"". Obiectivul nostru: creșterea gradului de conștientizare a prezenței copiilor pe drumul spre școală.
Raportul DEKRA privind siguranța rutieră
Din 2008, DEKRA publică în fiecare an Raportul privind siguranța rutieră. Acesta detaliază riscurile specifice de accidente care afectează traficul și acțiunile care pot îmbunătăți siguranța rutieră din perspectiva cercetării accidentelor și a tehnologiei de testare. De asemenea, acesta propune cele mai bune practici și soluții pentru factorii de decizie responsabili de reglementările privind siguranța rutieră.