Browserul dvs. nu este actualizat

Internet Explorer nu mai este compatibil. Vă rugăm să schimbați browserul pentru o experiență mai bună pe site.

Despre DEKRA

Cine suntem și ce facem

De la înființarea sa în 1925, promisiunea DEKRA a fost: Asigurăm siguranța interacțiunii omului cu tehnologia și cu mediul înconjurător. De atunci, Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein e.V. a devenit una dintre cele mai importante organizații de experți din lume. DEKRA SE este o filială deținută integral de DEKRA e.V. și gestionează activitățile operaționale ale grupului. În 2019, DEKRA a generat venituri în valoare totală de peste 3,4 miliarde de euro. În prezent, compania are 44.000 de angajați în peste 60 de țări de pe toate cele șase continente.

Pe șosea, la locul de muncă și acasă - experții calificați ai DEKRA creează o siguranță sporită în toate domeniile cheie ale vieții. Compania are o viziune clară și ambițioasă asupra viitorului. Viziunea pentru cea de-a 100-a aniversare a companiei, în 2025, este de a vedea DEKRA ca partener global pentru o lume sigură, securizată și sustenabilă.

Portofoliul nostru larg de servicii cu servicii de expertiză calificate și independente variază de la inspecția vehiculelor și expertize la servicii de despăgubiri, inspecții industriale și în clădiri, consultanță în domeniul siguranței, testarea și certificarea produselor și sistemelor, precum și cursuri de formare și lucrări temporare.

DEKRA: Siguranță reală - avanpremieră a videoclipului

Vă rugăm să acceptați cookie-urile pentru a începe videoclipul

Deschidere video extern