Inspecția autovehiculelor importate

Inspecții convenabile și profesionale ale vehiculelor importate

Inspectorii DEKRA experți în vehicule asistă clienții cu toate inspecțiile și verificările necesare "după import" privind identificarea unui vehicul și conformitatea acestuia cu standardele locale în materie de siguranță și emisii.

Despre inspecțiile vehiculelor importate

Atunci când clienții au importat un vehicul într-o țară sau s-au mutat într-o țară nouă luând cu ei un vehicul, o inspecție "după import" poate fi sau nu obligatorie, în funcție de reglementările locale.
În unele țări, importul de vehicule necesită ca proprietarul vehiculului să urmeze proceduri administrative specifice pentru a se asigura că are dreptul de a conduce pe drumurile din țara de destinație. Astfel de proceduri pot include transferul titlului de proprietate, o nouă înmatriculare, schimbarea plăcuței de înmatriculare, certificatul de emisii și multe altele.
DEKRA oferă clienților cele mai precise sfaturi și soluții pentru a simplifica procesul de import al vehiculelor: inclusiv inspecția vehiculului și asistență administrativă cu toate documentele necesare, cum ar fi certificatele de import și declarația de conformitate.
DEKRA este numărul 1 mondial în domeniul serviciilor de inspecție a vehiculelor, fiind pe deplin angajată să facă drumurile noastre mai sigure, prevenind accidentele, rănile și decesele.