Browserul dvs. nu este actualizat

Internet Explorer nu mai este compatibil. Vă rugăm să schimbați browserul pentru o experiență mai bună pe site.

Fapte și cifre

Where it all started

Istoria DEKRA începe în 1925 - anul în care a fost înființat "Deutscher Kraftfahrzeug-Überwachungs-Verein". Compania, care și-a început activitatea în sectorul auto, acoperă acum o întreagă gamă de servicii legate de siguranță.

Fie că se află pe șosea, la locul de muncă sau acasă - experții calificați ai DEKRA îmbunătățesc siguranța în toate domeniile cheie ale vieții.

Holding globe in hand

Iar această misiune se extinde în întreaga lume - organizația de experți are o forță de muncă de 44.000 de persoane care lucrează în peste 60 de țări de pe șase continente.

Expansiunea internațională a DEKRA a început odată cu intrarea pe piața din Franța și Italia în 1988. De atunci, compania și-a extins și mai mult poziția globală prin achiziții strategice cu locații în țări precum China, SUA, Africa de Sud și Noua Zeelandă.

Cover Annual Report 2019

În 2020, DEKRA a generat o cifră de afaceri totală de aproape 3,2 miliarde de euro. DEKRA este cea mai mare organizație de experți necotată la nivel mondial în industria TIC (testare, inspecție, certificare). Puteți găsi mai multe informații despre cele mai recente cifre de afaceri, extinderi, dezvoltări și management în rapoartele noastre anuale și financiare.

De asemenea, expertiza extinsă și independentă a DEKRA face din aceasta un partener căutat de factorii de decizie, organizații și autorități la nivel internațional, european, național și regional. Articolele profesionale scrise de experții noștri, de exemplu, pe tema siguranței rutiere, completează și încurajează deciziile politice durabile. Avem birouri de reprezentare la Bruxelles și Berlin care ne reprezintă interesele politice.