Analiza 360° a proceselor IT dintr-o singură sursă cu DEKRA Cyber Security
DEKRA 360° CyberSafety Services

Vă ajutăm să vă protejați și să vă securizați datele, rețelele și produsele, precum și infrastructurile și procesele IT.

Consultanță privind securitatea cibernetică și protecția datelor

Servicii 360° pentru creșterea securității cibernetice dintr-o singură sursă

În lumea conectată, atacurile de criminalitate cibernetică, furtul de date și programele spion au devenit o luptă zilnică pentru multe companii. Consecințele unui astfel de atac nu sunt doar costisitoare, ci și dăunătoare pentru reputația unei companii.

Investiția în securitatea informației este esențială pentru protejarea rețelelor, sistemelor și datelor corporative împotriva atacurilor, deteriorării și accesului neautorizat. O strategie de securitate eficientă se bazează pe măsuri preventive și are capacitatea de a identifica și de a răspunde la riscurile existente.
Serviciile noastre 360° pentru creșterea securității cibernetice se bazează pe o analiză cuprinzătoare a proceselor dumneavoastră IT. Vă consiliem și vă sprijinim în optimizarea securității sistemelor și rețelelor dumneavoastră și efectuăm teste de penetrare și evaluări ale riscurilor. De asemenea, vă ajutăm să concepeți și să implementați sisteme de securitate sau chiar vă punem la dispoziție un ofițer de securitate informatică.
Soluțiile noastre de securitate cibernetică și tehnologie informatică