Soluții inovatoare de siguranță pentru astăzi și mâine de la DEKRA Consulting
Definirea următoarei frontiere a siguranței.

Soluții de consultanță competente pentru o lume în schimbare rapidă.

Despre consultanța DEKRA

Siguranța este piatra de temelie a DEKRA Consulting

DEKRA Consulting combină știința bazată pe dovezi, tehnologia de ultimă oră și expertiza de renume internațional pentru a crea soluții inovatoare de siguranță pentru astăzi și pentru mâine. Ne propunem să conducem transformarea siguranței la locul de muncă și a practicilor de afaceri, în cadrul operațiunilor și proceselor, precum și în era digitală dinamică și în schimbare rapidă.

Serviciile noastre sunt la fel de multifațetate ca și nevoile dumneavoastră. Oferim resurse de consultanță pentru a completa fiecare dintre următoarele domenii, rezultând astfel un sprijin cuprinzător și o abordare solidă pentru un progres durabil:

Consultanță în materie de siguranță

Pentru a aborda în mod corespunzător nenumărații factori care influențează siguranța, ne canalizăm expertiza în două domenii principale: siguranța proceselor, pe de o parte, și siguranța și fiabilitatea HSE și organizațională, pe de altă parte.
Amploarea și profunzimea expertizei noastre în domeniul siguranței proceselor ne fac să fim specialiști recunoscuți la nivel mondial și consilieri de încredere. Ne ajutăm clienții să înțeleagă și să își evalueze riscurile și lucrăm împreună pentru a dezvolta soluții pragmatice. Abordarea noastră practică, cu valoare adăugată, integrează managementul, ingineria și testarea specializată a siguranței proceselor. Căutăm să educăm și să dezvoltăm competențele clienților pentru a oferi o îmbunătățire continuă a performanței. În parteneriat cu clienții noștri, combinăm expertiza tehnică cu pasiunea pentru protejarea vieții și reducerea daunelor.
Pe de altă parte, siguranța și fiabilitatea organizațională asigură funcționarea fără probleme prin practici și comportamente de lucru atente. Împărtășim cunoștințele noastre, bazate pe cercetări riguroase și pe o experiență vastă, despre cum să cultivăm lideri eficienți în materie de siguranță și cum să angajăm și să motivăm angajații, cu scopul de a îmbunătăți semnificativ performanța dumneavoastră generală. Soluțiile noastre eficiente în materie de sănătate, siguranță și mediu includ servicii multidisciplinare, personalizate, care vizează provocări specifice. În strânsă colaborare cu clienții noștri, consultanții noștri adoptă o abordare holistică și împărtășesc instrumente și strategii eficiente, dându-vă posibilitatea de a crea un loc de muncă sigur, durabil și prietenos cu mediul, unde oamenii prosperă.

Consultanță de business

Experții noștri sunt la curent cu tendințele și condițiile din industrie și sunt nerăbdători să vă ajute cu consultanță în afaceri. Vă ajutăm să priviți cu un ochi critic problemele legate de furnizori și de lanțul de aprovizionare, precum și evaluarea riscurilor și preocupările legate de calitate. Consultanții noștri vă sprijină în îmbunătățirea sistemelor de management și a sustenabilității prin crearea sau criticarea standardelor interne, personalizate sau prin conceperea de chestionare pentru evaluarea unor procese specifice. În plus, specialiștii noștri în domeniul auto vă consultă într-o serie de domenii, inclusiv în ceea ce privește profitabilitatea dealerilor, satisfacția și loialitatea clienților, gestionarea clienților potențiali și post-vânzare. Indiferent de domeniul dumneavoastră și de nevoile dumneavoastră, avem instrumentele și cunoștințele necesare pentru a vă menține competitivitatea.

Consultanță privind securitatea cibernetică și protecția datelor

La DEKRA Consulting dezvoltăm și oferim soluții de consultanță care reflectă nevoile industriilor noastre în schimbare rapidă, pe măsură ce se adaptează la tehnologiile informaționale în evoluție și se confruntă cu provocările securității cibernetice. Securitatea cibernetică a devenit o necesitate universală, esențială pentru organizațiile de toate dimensiunile și sectoarele, în special odată cu utilizarea tot mai frecventă a automatizării industriale și a Internetului obiectelor. Consultanții noștri oferă soluții complete și personalizate pentru a vă securiza datele, rețeaua și produsele, precum și infrastructurile și procesele IT. Am alcătuit un portofoliu cuprinzător care vă permite să abordați toate preocupările dvs. de securitate cibernetică sub un singur acoperiș.

De ce DEKRA?

  • Suntem lideri de opinie, obținând cunoștințe și expertiză din cele mai bune practici din industrie.
  • În calitate de pionieri în domeniul consultanței, privim înainte la provocările și oportunitățile digitalizării.
  • Identificăm tendințele, nevoile și oportunitățile pieței globale pentru a dezvolta soluții personalizate.
  • Transferăm soluțiile existente către piețe noi și emergente.
  • Integrăm soluții la nivelul tuturor clienților.
  • Oferim o abordare consecventă a gestionării inovației care ne permite să dezvoltăm și să implementăm soluții de siguranță de ultimă generație.
Aflați mai multe despre portofoliul nostru cuprinzător de soluții de consultanță