Autocolant de mediu Austria

Autocolant de mediu Austria

Autocolantul de mediu

Autocolantul este acum disponibil în magazinul nostru online:
De ce am nevoie de un autocolant de mediu în Austria?
În multe zone din Austria există deja o restricție de circulație pentru camioane din clasele de emisii EURO 0 până la 2. În viitor, vor urma alte restricții de circulație pentru autovehicule mai vechi, de ex. pentru EURO 3.
Prin urmare, autovehiculele din clasele N1 și N trebuie marcate obligatoriu cu un autocolant care atestă clasa de emisii.
Unde am nevoie de autocolant?
În principiu, regulamentul de utilizare se aplică pentru toate autovehiculele, indiferent de tipul de combustibil și de masa brută admisă. Aici sunt incluse și așa-numitele autoutilitare, înregistrate drept camioane N1. În special, însă, autocolantul este obligatoriu în următoarele zone:
- În așa-numitele „zone de reamenajare” din Viena, împrejurimile Vienei (Austria Inferioară), pe tronsonul A1 Westautobahn dintre joncțiunea Enns Ost și joncțiunea Haid (Austria Superioară), Inntalautobahn între Kufstein și Innsbruck/Zirl în Tirol (Tirol),
- Peste tot unde sunt impuse restricții ad-hoc de către autoritatea locală pe baza citirilor calității aerului în conformitate cu Legea IL-G.
Cine are nevoie de un autocolant?
Toate vehiculele din clasele N și N1 - respectiv nu doar camioanele peste 3,5 tone (N2, N3), ci și toate autoutilitarele de până la 3500 kg (N1).
Perioada de valabilitate a autocolantului
Autocolantul de mediu este valabil pe toată durata de viață a vehiculului. Dacă parbrizul vehiculului este deteriorat și trebuie înlocuit, se poate emite un autocolant înlocuitor pe baza actelor de înmatriculare și a documentului „IG-LUFT PLAKETTENZUWEISUNG”.
De unde pot cumpăra autocolantul?
În cadrul DEKRA Austria, avem propriul magazin web https://shop​.dekra​.at , de unde puteți cumpăra autocolantul de mediu din confortul casei dumneavoastră - garantăm livrarea rapidă prin poștă și prelucrarea fără complicații!
Cum funcționează?
  • Accesați magazinul nostru web: https://shop​.dekra​.at
  • Introduceți VIN (numărul de șasiu) al vehiculului dumneavoastră.
  • Încărcați documentele vehiculului care atestă încadrarea în clasa de emisii de gaze de eșapament.
  • Vă vom trimite autocolantul de mediu final și documentul corespunzător „IG-LUFT PLAKETTENZUWEISUNG” în câteva zile lucrătoare.
  • GATA!