Servicii de gestionare ale autovehiculelor

Servicii rapide, flexibile și eficiente de gestionare a vehiculelor

Din 1985, DEKRA este lider mondial în furnizarea de servicii de gestionare a vehiculelor de la întreprindere la întreprindere, oferind o gamă largă de servicii în cadrul flotei, servicii de eliminare a flotei, inspecții, logistică, transfer de responsabilitate și proprietate, marketing, vânzări și centre de asistență pentru clienți.

Odată cu avansarea rapidă a sectorului mobilității, tendința de mobilitate ca serviciu, creșterea economiei partajate și nevoia de soluții durabile și ecologice, ne extindem și evoluăm gama de servicii de gestionare a vehiculelor și a flotelor pentru a încorpora conducerea conectată și examinările vehiculelor electrice. Experții noștri inovează în domeniul inteligenței artificiale și virtuale, dezvoltând soluții de învățare profundă pentru a asigura siguranța, atât pe șosele, cât și în cadrul proceselor clienților noștri.
Soluțiile noastre de gestionare a vehiculelor sunt dezvoltate pentru a veni în sprijinul producătorilor, al companiilor de leasing și de închiriere, al operatorilor de flote, al dealerilor și al tuturor celorlalți actori din domeniul mobilității, permițându-le să își stăpânească lanțurile de recomercializare și să își sporească eficiența activității. DEKRA este, de asemenea, un partener valoros în procesele ulterioare de vânzare a vehiculelor clienților noștri. Experții noștri oferă sprijin sub formă de servicii la fața locului și în furnizarea de instrumente și tehnologii de vârf pe piață, concepute pentru a crește satisfacția clientului final.
Sectorul mobilității de astăzi, care evoluează rapid, în care proprietarii și utilizatorii de vehicule se schimbă mai repede ca niciodată, necesită soluții rapide, flexibile, eficiente și accesibile. Cunoștințele de specialitate și experiența vastă a DEKRA ne transformă într-un partener de încredere și de încredere pentru a reduce timpii de execuție, a crește satisfacția clienților și a reduce costurile lanțurilor de recomercializare.