Inspecții pentru vehicule

DEKRA este lider mondial în domeniul inspecției vehiculelor

DEKRA s-a angajat pe deplin în domeniul siguranței rutiere încă de la înființarea organizației, în 1925. Cu o experiență de peste 95 de ani în domeniul inspecției vehiculelor și o prezență internațională în 20 de țări, DEKRA este numărul unu în lume în domeniul serviciilor de inspecție a vehiculelor, cu 27 de milioane de vehicule inspectate anual.

În calitate de companie neutră și independentă de inspecție de terță parte, DEKRA se concentrează asupra celor două mize majore: verificarea capacității de rulare a vehiculelor pentru siguranța șoferilor și a utilizatorilor drumurilor și măsurarea poluării gazelor de eșapament pentru a proteja mediul înconjurător.
DEKRA oferă clienților individuali și întreprinderilor servicii de inspecție periodică obligatorie și voluntară a vehiculelor pentru toate tipurile de vehicule: de la motociclete, autoturisme, rulote până la camioane, remorci, tractoare.
Inspectorii auto instruiți și acreditați de DEKRA verifică toate vehiculele clienților în mod precis și amănunțit, folosind echipamente de ultimă generație și procese de cea mai înaltă calitate. Avem ca obiectiv o eficiență ridicată a serviciilor pentru a evita timpii morți și pentru a face totul cât mai simplu pentru client, generând o satisfacție ridicată a acestuia.
DEKRA împărtășește know-how-ul său în materie de siguranță rutieră cu organizații internaționale precum Comisia Europeană și ONU și desfășurăm diverse acțiuni de comunicare, cum ar fi raportul anual de siguranță și campaniile de siguranță rutieră pentru un public larg.