Inspecție voluntară

Inspecții voluntare ale vehiculelor convenabile și profesionale

DEKRA oferă o gamă completă de inspecții voluntare ale vehiculelor.

Despre inspecția voluntară

Gama cuprinzătoare de inspecții voluntare ale vehiculelor de la DEKRA oferă clienților o asigurare completă cu privire la siguranța mașinii lor: ca o verificare prealabilă înainte de inspecția obligatorie, înainte de a pleca în vacanță sau înainte ca un proprietar să vrea să vândă un vehicul. Inspecțiile voluntare nu sunt un substitut pentru inspecțiile obligatorii.
Inspecția voluntară înainte de a pleca în vacanță:
Acesta este serviciul potrivit pentru toți cei care doresc o "liniște sufletească" completă înainte de a pleca în vacanță. Acesta vă permite să verificați în mod imparțial siguranța unui vehicul între orice inspecție obligatorie necesară.
Inspecție voluntară atunci când o mașină este de vânzare:
În unele țări în care nu există o inspecție obligatorie în cazul vânzării unui vehicul, inspecțiile voluntare oferă siguranță, deoarece oferă transparență cu privire la starea de siguranță a mașinii.
Inspecția voluntară ca "verificare prealabilă" înainte de inspecția obligatorie:
În cele din urmă, unii clienți doresc să fie liniștiți cu privire la starea mașinii lor înainte de orice inspecție obligatorie, pentru a anticipa eventualele defecțiuni detectate în cadrul unei inspecții obligatorii și o eventuală retestare. Inspectorii de vehicule DEKRA neutri, imparțiali și experimentați efectuează astfel de inspecții prealabile.