Servicii de evaluare ale autovehiculelor

Evaluări rapide, cuprinzătoare și de înaltă calitate ale vehiculelor

De peste 90 de ani, DEKRA este lider mondial în realizarea de evaluări de vehicule pentru instanțe și companii de asigurări. Încă de la primele noastre evaluări, în 1926, experții noștri au evaluat daunele vehiculelor, au întocmit rapoarte analitice pentru procedurile penale și civile și au oferit clienților noștri certitudine. Siguranță și calitate maximă în caz de urgență.

Specialiștii DEKRA oferă servicii rapide și competente, cu pasiune și implicare, pentru toate întrebările legate de inspecțiile vehiculelor, expertizele și evaluările. Oferim clienților un serviciu complet, de la determinarea exactă a valorii pagubelor, la conservarea dovezilor și documentarea pierderii de valoare, până la gestionarea despăgubirilor.
În lumea de astăzi, în care vehiculele depind din ce în ce mai mult de tehnologiile și datele digitale, cunoștințele de specialitate ale DEKRA sunt de neprețuit în evaluarea amplorii și identificarea exactă a cauzei daunelor. Utilizarea datelor telematice, a tehnologiilor inteligente și a sistemelor de recunoaștere a imaginilor bazate pe inteligență artificială face ca serviciile noastre de evaluare a vehiculelor să fie mai rapide și mai precise ca niciodată, digitalizând procesul de despăgubire pentru autovehicule și economisind timp.
Pe lângă sprijinul acordat clienților în evaluarea daunelor legate de o cerere de despăgubire auto, DEKRA oferă, de asemenea, un sprijin cuprinzător atunci când vine vorba de investigarea fraudelor, cercetarea accidentelor și audituri tehnice, inclusiv investigații tehnice și întreținere.
Clienții noștri se bazează pe cunoștințele de specialitate neutre și pe experiența considerabilă a specialiștilor DEKRA în evaluarea vehiculelor. Experții noștri nu numai că clarifică faptele unui caz și securizează toate cererile de despăgubire, ci și determină amploarea reală a oricăror daune pe baza unei evaluări detaliate a daunelor. Serviciile noastre de evaluare a vehiculelor sunt complet cuprinzătoare și se adaptează pe deplin la toate reglementările naționale și internaționale relevante.