Testarea de conectivitate

DEKRA oferă o gamă completă de teste de laborator, teste în zone desemnate, teste pe teren, servicii de certificare și evaluări de securitate cibernetică bazate pe piață pentru a vă satisface nevoile de testare și certificare pentru mașina conectată.

În plus, oferim servicii pentru întregul lanț valoric IoT pentru aproape toate piețele, de la siguranța software și hardware la conectivitate, de la aplicații, servicii cloud și integrare de sistem la securitate cibernetică și de la testarea operațională la testarea experienței utilizatorilor. Vă ajutăm să răspundeți așteptărilor utilizatorilor și să respectați cerințele industriei, precum și cerințele obligatorii și de reglementare relevante. În cele din urmă, DEKRA sprijină transportatorii și operatorii de rețele mobile cu testarea dispozitivelor, cu scopul de a îmbunătăți experiența utilizatorului, precum și capacitatea de utilizare a dispozitivelor lor. Vă oferim servicii de planificare, analiză comparativă și sondare, astfel încât să vă puteți optimiza rețeaua. Pachetele noastre de software vă pot ajuta să vă folosiți datele mari într-un mod mai eficient.

Rețea globală cuprinzătoare de facilități de testare wireless și de conectivitate

În prezent, conectivitatea este esențială pentru ca lumea noastră să funcționeze. Tehnologiile fără fir fac posibilă conectarea oamenilor și a obiectelor de pe tot globul. Numărul tot mai mare de dispozitive conectate face parte din viața noastră de zi cu zi, la locul de muncă, acasă și pe drum.

Este important ca aceste tehnologii fără fir să fie sigure, să ofere funcționalitățile adecvate și să asigure interoperabilitatea între dispozitive, indiferent de interfața de conectare utilizată. În plus, acestea trebuie să fie conforme cu reglementările naționale și internaționale, gestionând impactul tehnologiei asupra societății.
DEKRA oferă cea mai extinsă gamă de servicii de conectivitate pentru a verifica conformitatea cu autoritățile de reglementare, asociațiile industriale și întreprinderile proprietare, de la testele parametrice până la testele de experiență a utilizatorilor.
Gama noastră vastă de servicii de testare a conectivității acoperă servicii de testare pe rază scurtă, Low-Power-Wide-Area și servicii de testare celulară, precum și activități de testare prin cablu pentru mai multe piețe verticale și scopuri. Serviciile de testare a conectivității oferite de DEKRA sunt nereglementare, ceea ce înseamnă că acestea se bazează pe grupuri de interes, pe alte părți terțe sau pe cerințele produselor OEM.
Portofoliul cuprinzător de servicii de testare a conectivității al DEKRA constă în:
  • Testare wireless
  • Testarea comunicațiilor mobile (celulare)
  • Rețele de telecomunicații și soluții pentru furnizorii de servicii
  • Teste de conducere conectată, IoT și M2M