Securitate cibernetică Testare și certificare

Una dintre provocările cheie, atât în prezent, cât și în viitor, este menținerea siguranței oamenilor atunci când folosesc tehnologia. Experții noștri în securitate cibernetică vor concepe un pachet de securitate cibernetică personalizat în funcție de nevoile și provocările dumneavoastră specifice, optimizat pentru a vă oferi cel mai bun sprijin posibil. Efectuăm evaluări individuale de securitate pe baza unei evaluări formale de securitate și a unor teste de penetrare, efectuate de echipa noastră de profesioniști în securitate cibernetică cu pălărie albă

În plus, certificarea de către o terță parte în raport cu standardele de securitate oferă o dovadă independentă că produsele și procesele dvs. sunt conforme cu cerințele sau standardele de securitate stricte. În plus, elaborăm planuri de evaluare a siguranței funcționale care acoperă întregul ciclu de viață al produsului. Aceasta include revizuiri ale managementului, ale cerințelor hardware și software, ale procesului de proiectare, ale testelor de verificare, ale documentației și ale dosarului tehnic complet de construcție.

Evaluări și certificări de securitate cibernetică pentru un viitor sigur, securizat și fiabil

Una dintre provocările cheie, atât în prezent, cât și în viitor, este menținerea siguranței oamenilor atunci când folosesc tehnologia. În economia de astăzi, aproape totul este conectat la internet sau la rețele locale. Securizarea dispozitivelor, echipamentelor, vehiculelor, mașinilor și instalațiilor este vitală pentru a proteja atât consumatorii, cât și infrastructurile critice. Acesta este motivul pentru care securitatea cibernetică a devenit o parte esențială atât a testelor de siguranță, cât și a testelor de conectivitate.

Divizia de securitate cibernetică a DEKRA oferă clienților evaluări complete ale securității cibernetice și certificarea produselor, proceselor și sistemelor pentru multe piețe diferite, inclusiv IoT pentru consumatori, TIC și automobile. Serviciile noastre acoperă întregul ciclu de viață al produsului, de la proiectare la întreținere și implementare:
  • Analiza riscurilor, definirea cerințelor de securitate, testarea funcțională și modelarea amenințărilor.
  • Evaluarea vulnerabilității și testarea penetrării înainte și după lansarea produsului
  • Certificare în raport cu standarde de securitate cibernetică și sisteme private larg acceptate
  • supravegherea și întreținerea securității cibernetice pe parcursul întregului ciclu de viață al produsului
Pachetul de securitate cibernetică
Pachetul de securitate cibernetică al DEKRA îi ajută pe clienții noștri să abordeze o gamă largă de probleme și provocări specifice de securitate cibernetică.
Oferim soluții pentru ca clienții să își testeze, evalueze și să își certifice dispozitivele în raport cu standarde recunoscute pe scară largă, cum ar fi Common Criteria (ISO 15408), FIPS 140-2 (ISO 19790), regulamentul eIDAS, LINCE, GSMA - NESAS 3GPP, precum și servicii tradiționale de securitate cibernetică, cum ar fi evaluarea vulnerabilităților și testele de penetrare efectuate de ingineri calificați.
În plus, DEKRA a obținut acreditări pentru sisteme de certificare private, precum CTIA, Amazon AVS, GSMA sau alianța ioXt, printre altele.
În plus, experții noștri oferă deja evaluări în conformitate cu viitoarele standarde, cum ar fi ETSI EN 303 645, care va fi esențial în cadrul Legii privind securitatea cibernetică pentru dispozitivele IoT de consum din Uniunea Europeană și din alte țări care vor adera la aceasta (Singapore, Australia).