Browserul dvs. nu este actualizat

Internet Explorer nu mai este compatibil. Vă rugăm să schimbați browserul pentru o experiență mai bună pe site.

Sigiliu DEKRA pentru mașini uzate

Sigiliul standard de fiabilitate recunoscut la nivel mondial pentru vehicule second-hand

Aveți încredere în siguranța și calitatea vehiculului dvs. de ocazie nou achiziționat cu ajutorul sigiliului DEKRA pentru mașini de ocazie..

Acest sigiliu este o expresie recunoscută la nivel mondial a performanței, calității și siguranței.

Beneficiile sigiliului standard DEKRA pentru autovehicule de ocazie

 • Sigiliul standard de fiabilitate recunoscut la nivel mondial pentru vehiculele de ocazie

 • Oferă cumpărătorilor siguranță pe o piață incertă

 • Flexibilitate și transparență pentru cumpărători și vânzători

 • Verificarea obiectivă și independentă a calității vehiculelor de ocazie

 • Verificări amănunțite ale tehnologiei, caroseriei și sistemelor unui vehicul

 • Certificatul DEKRA Used Car Seal furnizat

Sigiliul standard DEKRA pentru autovehicule de ocazie

Despre sigiliul standard DEKRA pentru mașini second-hand

Sigiliul DEKRA pentru autovehicule uzate reprezintă standardul ca semn de fiabilitate de mulți ani, pe baza experienței noastre vaste și a imparțialității recunoscute pe scară largă.

Piața vehiculelor de ocazie rămâne la fel de importantă ca întotdeauna și acest lucru nu se va schimba în viitor. Dar pentru cumpărătorul unei mașini second-hand, piața este caracterizată de o mare incertitudine. Ce garanții primesc aceștia? Pe ce se pot baza în cele din urmă?

DEKRA este partenerul dvs. de încredere pentru aprobări naționale și internaționale de calitate, cu o rețea globală extinsă. Sigiliul nostru standard pentru autovehicule uzate oferă atât întreprinderilor, cât și consumatorilor:

 • Mai multă flexibilitate și mai multă transparență
 • Verificare neutră a calității
 • Raportare detaliată
 • O gestionare fără probleme a vehiculelor
 • Nu mai există incertitudine

Experții noștri oferă un serviciu orientat către client și complet transparent. În eforturile noastre de a îmbunătăți în mod constant serviciul nostru de sigilare a autovehiculelor uzate, am dezvoltat un sistem modular pentru sigiliul DEKRA pentru autovehicule uzate, care se bazează în întregime pe toate testele necesare. Acest lucru este în beneficiul ambelor părți din tranzacție, atât al cumpărătorului, cât și al vânzătorului.

Serviciul nostru de sigilare a autovehiculelor uzate este împărțit în trei verificări individuale. Verificarea tehnologiei, verificarea caroseriei și verificarea sistemului. Pentru fiecare dintre module, se întocmește un raport detaliat al acestora. Raportul informează atât cumpărătorul, cât și vânzătorul cu privire la criteriile care au fost îndeplinite la fiecare dintre testele solicitate și care nu au fost îndeplinite. În cazul în care toate cele trei module sunt aprobate, sigiliul DEKRA pentru autovehicule uzate va fi apoi furnizat sub forma unui certificat.