Consultanță privind schimbarea comportamentală pentru o siguranță și fiabilitate organizațională excepțională

Sunteți gata să încercați o evaluare a îngrijirii organizației dumneavoastră - DEKRA
Cum se creează o cultură a îngrijirii?

Îngrijirea nu se referă doar la îngrijirea oamenilor, ci și la îngrijirea proceselor și procedurilor. Este vorba despre îngrijirea locului de muncă și a echipamentelor pe care le folosiți zilnic.

Siguranță și fiabilitate organizațională

Consultanții noștri știu că oamenii se află în centrul performanței organizaționale. Angajamentul angajaților, comportamentele, procesul de luare a deciziilor și conducerea sunt, de fapt, ingredientele sale cheie. Aceștia sunt motorul schimbării atunci când companiile caută să îmbunătățească performanța în materie de siguranță, fiabilitatea organizațională generală și să atingă excelența operațională. În timp ce sistemele și programele de management oferă un cadru de siguranță necesar, acestea nu pot oferi rezultate tangibile fără o cultură corporativă centrată pe siguranță.
Serviciile noastre de consultanță se caracterizează printr-o colaborare strânsă cu clienții noștri pentru a schimba comportamentele și procesele decizionale care au cel mai mare impact asupra prevenirii accidentelor majore. Consultanții noștri vă ajută să alegeți dintr-o gamă largă de evaluări care utilizează parametri de siguranță dovediți pentru a măsura cultura actuală de siguranță și eficacitatea conducerii. Lucrăm cot la cot cu dumneavoastră pentru a elabora o strategie de siguranță eficientă și pentru a investiga accidentele evitate din apropiere. Cursurile noastre de formare și atelierele interactive sprijină aceste eforturi, implicând angajații de la toate nivelurile în moduri semnificative și dându-le posibilitatea de a construi o organizație mai sigură și mai fiabilă.
Găsiți-ne pe: