Standardele sociale DEKRA

Declarația de principii pentru respectarea drepturilor muncii și a drepturilor omului

În calitate de grup internațional, DEKRA este conștientă de responsabilitatea socială pe care o are față de angajații săi și față de societate. Respectăm și apreciem diversitatea din punct de vedere cultural, social, politic, juridic și național în cadrul forței noastre de muncă, precum și în țările și societățile în care ne desfășurăm activitatea în calitate de companie.
În cadrul companiei și în cadrul lanțului de aprovizionare, DEKRA se angajează să promoveze respectarea drepturilor omului și a standardelor sociale aplicabile la nivel internațional, cum ar fi orientările și standardele Organizației Internaționale a Muncii (OIM), Declarația Universală a Drepturilor Omului a Adunării Generale a Națiunilor Unite (UNHCR) și Convențiile europene privind drepturile omului (CEDO).
În cazul plângerilor și al cazurilor suspecte legate de standardele sociale și de drepturile omului, angajații afectați, partenerii de afaceri sau alte părți interesate pot contacta în mod deschis sau, opțional, în mod anonim, Biroul de raportare a conformității relevant