Servicii de franciză

Programe de gestionare a francizelor

Cu o rețea globală de aproape 3.000 de francize și centre de inspecție ale partenerilor din întreaga lume, Serviciul de franciză DEKRA oferă valorile cheie ale serviciilor DEKRA prin intermediul francizaților noștri din întreaga lume pentru a pune în aplicare siguranța, inovarea în domeniul mediului și guvernanța corporativă responsabilă.

Despre serviciile de franciză ale DEKRA

Serviciul de franciză DEKRA permite francizaților și partenerilor să se concentreze pe activitatea lor de bază, permițându-le să fie atât eficienți din punct de vedere financiar, cât și să încurajeze creșterea și dezvoltarea dinamică. DEKRA investește continuu în resurse pentru a oferi francizaților și partenerilor săi un program plin de avantaje competitive și servicii de înaltă calitate, contribuind la creșterea lor profesională, la îmbunătățirea eficienței organizației și la creșterea profitabilității afacerii lor
Angajamentul DEKRA este de a oferi soluții specifice pentru a răspunde nevoilor francizelor și partenerilor săi, negociind condițiile cu furnizorii, asigurând formarea tuturor angajaților care se ocupă de inspecția vehiculelor, suport tehnic și de calitate, conformarea cu reglementările și soluții IT precise.
Aderarea la DEKRA înseamnă apartenența la rețeaua liderului mondial de piață în domeniul inspecției vehiculelor, identificarea ca stație PTI calificată și beneficierea de un brand puternic, sinonim cu competența, profesionalismul și neutralitatea.
DEKRA promovează imaginea rețelei prin acțiuni de comunicare și marketing. Combinația acestor activități are ca scop generarea unei mai mari vizibilități și a unui trafic suplimentar de clienți în fiecare stație de inspecție a vehiculelor. Ne sprijinim franciza și partenerii pentru a asigura o călătorie de ultimă generație pentru clienți, cu servicii de înaltă calitate.