Certificarea produselor & Marcaje

O gamă cuprinzătoare de certificări și mărci de produs

Mărcile de certificare a produselor sunt un semn clar că produsele au fost testate în mod amănunțit și că îndeplinesc toate standardele de siguranță sau de performanță necesare, la nivel național și internațional, pe mai multe piețe din întreaga lume.

Despre certificarea și mărcile produselor

La DEKRA, emitem o gamă cuprinzătoare de mărci și certificări, astfel încât clienții noștri să poată demonstra cu ușurință clienților și utilizatorilor finali că siguranța, performanța și calitatea sunt primordiale. Certificările și mărcile de produs DEKRA reduc riscurile de răspundere și problemele de reputație și facilitează mult mai mult pentru clienții noștri exportul produselor sau componentelor lor pe piețe noi și emergente din întreaga lume.
Produsele comercializate în Uniunea Europeană, de exemplu, trebuie să respecte diverse reglementări referitoare la siguranță, performanță, calitate și alte aspecte. Pentru majoritatea produselor, producătorii, importatorii și comercianții cu amănuntul demonstrează conformitatea cu toate reglementările aplicabile prin intermediul mărcii CE. Clientul va efectua el însuși evaluarea conformității CE și va emite marcajul CE. Apoi va apela la DEKRA, în calitate de terță parte obiectivă și independentă, pentru a obține o marcă de siguranță sau de calitate (de exemplu, KEMA-KEUR, ENEC+ sau GS).
La DEKRA oferim servicii de testare și certificare în aproape 200 de țări și regiuni și colaborăm cu peste 100 de parteneri din întreaga lume pentru aprobări locale. DEKRA acționează ca organism de certificare și ca organism notificat în conformitate cu toate directivele și regulamentele naționale și internaționale importante care urmează.