Coaching în automotive; programe de training

De la vânzările de flote până la experiența clienților, îmbunătățiți performanța cu o instruire auto de specialitate

Pe o piață din ce în ce mai competitivă și mai schimbătoare, producătorii de automobile și rețelele lor beneficiază de o coordonare și o cooperare puternice. Bazându-se pe expertiza din industrie pentru a consolida aceste relații, antrenorii și formatorii noștri au dezvoltat programe cu valoare adăugată și o metodologie dovedită pentru stimularea vânzărilor, creșterea profitabilității dealerilor și îmbunătățirea satisfacției și loialității clienților.

Pentru a supraviețui și a prospera în condițiile de piață turbulente de astăzi, producătorii de autovehicule, companiile de leasing și rețelele de dealeri pot avea nevoie de expertiză externă pentru a-și alinia eforturile și pentru a aborda în mod adecvat întreaga gamă de potențial de vânzări de autovehicule.
Programele noastre de formare în domeniul auto dezvoltate la nivel intern vizează vânzările de flote, experiența clienților, managementul post-vânzare, eficiența atelierelor și a magazinelor, managementul mașinilor de ocazie și programele CPO, precum și furnizarea de soluții de coaching personalizate.
Suntem sensibili la nevoile specifice ale fiecărui client și ne propunem să oferim un randament excepțional al investiției (ROI).