Consiliere, Servicii și Coordonare privind siguranța

Sprijin cuprinzător pentru medii de lucru eficiente, sănătoase și sigure la locul de muncă

Un loc de muncă sigur nu este doar lipsit de incidente care dăunează oamenilor, mediului și bunurilor, ci și parte integrantă a unui sistem care sprijină eficiența, calitatea și succesul. Asigurarea siguranței este un proces dinamic care scapă soluțiilor universale. Necesită atenție la detalii și o înțelegere a proceselor, materialelor și cerințelor specifice organizației sau industriei vizate.

Experții noștri vă ajută să vă atingeți obiectivele în materie de siguranță cu o gamă de servicii personalizate, inclusiv consultanță, evaluări ale riscurilor, coaching și instrucțiuni/formare, due diligence sau asistență la fața locului.
Pe șantierele de construcții și în timpul închiderilor sau al revizuirilor, oferim servicii de coordonare și de siguranță legate de toate fazele proiectului, iar în cazul industriilor care implică substanțe periculoase, vă putem împărtăși expertiza noastră în ceea ce privește manipularea, depozitarea și transportul adecvat.
Protejați-vă angajații împotriva accidentelor și a altor pericole la locul de muncă și reduceți la minimum efortul global pentru măsurile de siguranță la locul de muncă, apelând la specialiștii noștri în domeniul siguranței.