Consultanță în protecția datelor

Consultanță competentă cu privire la toate aspectele legate de respectarea protecției datelor

Securitatea informațiilor, datele cu caracter personal sau noul Regulament general european privind protecția datelor (GDPR) sunt asociate cu provocări speciale pentru multe companii. Însă, pentru a asigura buna desfășurare a operațiunilor, colectarea de date de toate tipurile - inclusiv a datelor cu caracter personal ale angajaților și clienților - este de obicei inevitabilă. A te asigura că aceste informații sunt securizate nu este important doar pentru reputația și succesul companiei tale, ci și o cerință legală.

Experții noștri sunt acolo pentru a vă ține la curent și pentru a vă ajuta să rămâneți în conformitate cu legislația și la zi în ceea ce privește gestionarea datelor. Avem experiența și cunoștințele necesare pentru a asigura securitatea datelor pe care le colectați și putem concepe soluții adaptate la nevoile companiei dumneavoastră. Cu ajutorul evaluărilor de risc pentru a identifica punctele slabe ale sistemului dumneavoastră IT care vă pot face vulnerabil la pierderea de date, vă putem ajuta să vă consolidați măsurile de protecție a datelor.
Dacă preferați o expertiză mai bine orientată, vă putem oferi sprijinul individualizat al unui ofițer de protecție a datelor, care efectuează servicii la fața locului și în strânsă colaborare cu echipa dumneavoastră. Suntem specialiști și în domeniul educației și putem concepe cursuri personalizate pentru a sensibiliza angajații cu privire la cerințele și obligațiile legilor și fundamentelor privind protecția datelor. Oricare ar fi provocările dumneavoastră, suntem consilierul dumneavoastră de încredere atunci când vine vorba de păstrarea securității datelor.