DEKRA Standard Trusted Facility - Măsuri de igienă

Stabilirea de noi standarde pentru sănătate și siguranță

La fel cum 11 septembrie 2001 a afectat securitatea aeroporturilor, pandemia COVID-19 va duce la reforme critice pentru mai multe industrii.

Auditul nostru cuprinzător, în conformitate cu orientările OMS, vă ajută să vă redeschideți cu încredere instalația și să mențineți practicile de siguranță pentru sănătate în timp.

Despre Standard Trusted Facility

Ca răspuns la schimbarea dramatică a responsabilităților proprietarilor, precum și a nevoilor și așteptărilor clienților, ca urmare a pandemiei COVID-19, oferim acum o evaluare recunoscută a instalației dvs. și a practicilor operaționale pentru a ne asigura că sunteți în măsură să vă reluați cu succes activitatea și să respectați în permanență standardele stricte de sănătate și siguranță.
Auditul nostru cuprinzător urmează liniile directoare bazate pe cele furnizate de Organizația Mondială a Sănătății (OMS). Totul pentru a pune în aplicare și a monitoriza continuu măsurile de prevenire în anumite zone ale instalației dvs.
Oferim pachete flexibile de evaluare de la distanță, la fața locului și mixte, adaptate la situația dvs. particulară, la calendarul și la nevoile unice ale afacerii dvs.
Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu dvs. pentru a vă ajuta afacerea să se recupereze din blocajul COVID-19 pentru un viitor luminos. Contactați-ne!
Profitați de serviciile noastre de consultanță și formare
Consultanța noastră de pre-evaluare vă oferă expertiza de care aveți nevoie pentru a stabili specificații și procese eficiente pentru operațiunile dvs. individuale și liniile directoare corporative. Vă ajutăm să identificați zonele de risc ridicat și să implementați procedurile de întreținere și de răspuns adecvate pentru a vă asigura că aveți un sistem care să reducă riscurile atât pentru oaspeții, cât și pentru angajații dvs.
Experții noștri vă stau la dispoziție pentru a vă oferi dumneavoastră și angajaților dumneavoastră formarea necesară pentru a utiliza în mod responsabil cunoștințele de reglementare, abilitățile practice și sistemele de sprijin încorporate pentru a vă asigura că standardele sanitare sunt respectate în întreaga dumneavoastră unitate.
Evaluare și monitorizare de la o singură sursă
Evaluăm și validăm implementarea inițială a soluțiilor dvs. pentru a vă sprijini în respectarea noilor reglementări privind sănătatea și siguranța menite să vă protejeze împotriva bolilor infecțioase. În urma unor rezultate de audit satisfăcătoare în raport cu standardele noastre stabilite, veți primi un certificat și un sigiliu care să vă distingă proprietatea ca facilitate de încredere.
Suntem în măsură să efectuăm audituri adecvate pentru întreprinderile care furnizează servicii în cadrul următoarelor industrii:

Sector

  • Unități de cazare, cum ar fi hoteluri, campinguri, proprietăți B&B
  • Restaurante și furnizori de produse alimentare care oferă servicii de tip "eat-in", "take-out" sau de livrare
  • Agenții de turism și furnizori de transport public
  • Firmele de menaj externalizate, serviciile de spălătorie și agențiile de muncă temporară
  Oferim măsuri de prevenire implementate strategic și monitorizate în permanență în următoarele domenii:
  • Recepție și servicii pentru oaspeți
  • Puncte de vânzare a alimentelor și băuturilor/punctelor de catering
  • Menajere și întreținere
  • Back office, achiziții și gestionarea proceselor administrative
  • Răspuns și comunicare
  • Vă ajutăm să dezvoltați și să implementați soluții eficiente pentru a preveni răspândirea COVID-19
  • Rețeaua noastră globală de experți se află pe teren lângă dumneavoastră și este gata să vă ajute în orice moment
  • Efectuăm inspecții de către terți pentru o evaluare transparentă de încredere în întreaga lume
  • Auditurile noastre vă asigură conformitatea și capacitatea de a opera în siguranță în condițiile COVID-19
  • În calitate de furnizor unic, vă economisim timp și bani cu audituri flexibile și personalizate