Evaluarea daunelor

Numărul unu în Europa în materie de evaluare a daunelor

Clienții noștri se bazează pe cunoștințele de specialitate neutre ale specialiștilor DEKRA pentru toate întrebările legate de inspecțiile vehiculelor, expertizele și evaluările.

Oferim servicii de evaluare a daunelor rapide și de înaltă calitate, cu pasiune și angajament față de mobilitatea individuală a clientului și siguranța personală în caz de urgență.

Despre evaluarea daunelor

DEKRA este numărul 1 în Europa în ceea ce privește evaluarea daunelor pentru vehiculele actuale, din ce în ce mai high-tech. Atunci când se produc daune, clienții noștri se bazează pe cunoștințele de specialitate ale experților DEKRA, neutrii și pricepuți, pentru a evalua amploarea și a identifica cu exactitate cauza daunelor.
Specialiștii calificați ai DEKRA pot aborda cele mai dificile provocări tehnice, adunând toate informațiile și dovezile necesare pentru o cerere de despăgubire. Evaluările daunelor pentru daune auto efectuate de experții noștri sunt legate în principal de companiile de asigurări.
Indiferent dacă este vorba de o daună auto sau de o daună de recoltare, gama de servicii de evaluare a daunelor auto de la DEKRA este cuprinzătoare, comercializabilă și adaptată procesului. Acestea conțin o documentație ilustrată cuprinzătoare și o descriere detaliată a daunelor; informează cu privire la orice daune preexistente, la plauzibilitate, la pierderea reală și la starea generală a vehiculului.
Evaluările noastre de daune sunt un produs standard pentru toate tipurile de daune ale vehiculelor. Acestea sunt întocmite atât pentru daunele de răspundere civilă, cât și pentru daunele de asigurare globală. Experții DEKRA adună toate datele necesare pentru conservarea dovezilor și pentru stabilirea unei baze pentru decontarea daunelor, fundamentate pe condițiile sau polițele respective de asigurare de răspundere civilă privată, de răspundere civilă sau de asigurare globală.
În cazurile de pierdere totală clar recognoscibilă, se întocmesc expertize "forfetare" rentabile. Acestea conțin costul estimat al pieselor de schimb, al salariilor și al vopselelor sau doar costul total al reparațiilor. Acest lucru este valabil pentru instruirea experților noștri atât de către persoane fizice, cât și de către companiile de asigurări.