Browserul dvs. nu este actualizat

Internet Explorer nu mai este compatibil. Vă rugăm să schimbați browserul pentru o experiență mai bună pe site.

Evaluarea pierderilor CAT

Oferim soluții unice pentru catastrofe în industria asigurărilor

Toate soluțiile privind catastrofele în numele unei companii de asigurări aferente și, ca atare, indicate de compania de asigurări, de către experții noștri specializați.

Beneficiile pe care le oferă Loss Adjusting CAT

  • Echipe globale, multilingve, disponibile rapid

  • Angajamentul și fiabilitatea noastră oferă reasigurare în urma unei catastrofe

  • Capacitate unică de a evalua orice cerere de despăgubire care apare în urma unei catastrofe

  • Peste 90 de ani de experiență și o prezență în peste 50 de țări din întreaga lume

  • Servicii de calitate superioară: De la simple cereri de despăgubire pentru răspundere civilă personală până la acțiuni complexe de rechemare în service

  • Experți cu înaltă calificare, instrumente digitale inovatoare și o rețea globală

Ajustarea pierderilor CAT

Despre ajustarea pierderilor CAT

Specialiștii DEKRA în soluții pentru catastrofe îi ajută pe asigurători, brokeri și agenți în procesul de recuperare post-catastrofă. Echipele noastre globale, multilingve și extrem de dedicate sunt disponibile rapid, oricând și oriunde este nevoie, având o capacitate unică de a evalua orice tip de cerere de despăgubire survenită în urma unei catastrofe, de la daune auto, daune materiale sau personale până la cele mai complexe cereri de despăgubire industriale.

Soluții pentru catastrofe auto

DEKRA este partenerul auto pentru lumea asigurărilor. Avem o legătură directă cu toți producătorii de echipamente originale și suntem un partener de încredere pentru inovare și dezvoltare. Echipa noastră globală oferă servicii de evaluare de înaltă calitate, folosind cele mai noi tehnologii.

Soluții pentru catastrofe imobiliare

DEKRA poate desfășura echipe de experți în daune experimentați și multilingvi imediat după o catastrofă. Cunoașterea piețelor locale și experiența noastră în domeniul construcțiilor și al problemelor de mediu ne asigură că oferim întotdeauna cea mai bună propunere, oferind industriei asigurărilor serviciile și informațiile de care are nevoie în cel mai rapid și mai eficient din punct de vedere al costurilor.

Soluții pentru catastrofe maritime

Înțelegerea și cunoștințele neprețuite ale DEKRA în ceea ce privește legislația și condițiile de transport sunt esențiale atunci când vine vorba de daune maritime. Echipa noastră globală de specialiști foarte bine pregătiți acoperă toate aspectele legate de mărfuri sau de corpuri și mașini, până la echipamente terestre și ambarcațiuni de agrement.

Servicii de despăgubiri

Echipele experimentate de gestionare a cererilor de despăgubire ale DEKRA se ocupă de cererile de despăgubire care decurg din toate tipurile de polițe de asigurare, inclusiv cele pentru autovehicule, marfă și transport de marfă, bunuri, răspundere civilă până la accidente și sănătate și cereri de despăgubire pentru evenimente speciale și recursuri aferente. În urma unei catastrofe, ne putem ocupa de despăgubirile dumneavoastră la fața locului, la biroul dumneavoastră sau la una dintre locațiile noastre din regiune.

Audituri

DEKRA deține peste 200 de acreditări pentru certificarea sistemelor de management al calității pentru siguranță, sănătate, mediu, energie și securitatea informațiilor. De la audituri și evaluări independente până la certificări de personal pentru diverse industrii, operăm cu aproximativ 560 de experți interni și 1.200 de auditori externi cu experiență în domeniu și parteneri de licențiere în 18 țări. În situații de catastrofă, putem acționa în calitate de ajustator care trece cu vederea sau putem efectua revizuiri de dosare închise sau deschise. Verificările de reconstrucție și de re-investiții fac, de asemenea, parte din portofoliul nostru.