Evaluarea pierderilor CAT

Oferim soluții unice pentru catastrofe în industria asigurărilor

Toate soluțiile privind catastrofele în numele unei companii de asigurări aferente și, ca atare, indicate de compania de asigurări, de către experții noștri specializați.

Despre ajustarea pierderilor CAT

Specialiștii DEKRA în soluții pentru catastrofe îi ajută pe asigurători, brokeri și agenți în procesul de recuperare post-catastrofă. Echipele noastre globale, multilingve și extrem de dedicate sunt disponibile rapid, oricând și oriunde este nevoie, având o capacitate unică de a evalua orice tip de cerere de despăgubire survenită în urma unei catastrofe, de la daune auto, daune materiale sau personale până la cele mai complexe cereri de despăgubire industriale.
Soluții pentru catastrofe auto
DEKRA este partenerul auto pentru lumea asigurărilor. Avem o legătură directă cu toți producătorii de echipamente originale și suntem un partener de încredere pentru inovare și dezvoltare. Echipa noastră globală oferă servicii de evaluare de înaltă calitate, folosind cele mai noi tehnologii.
Soluții pentru catastrofe imobiliare
DEKRA poate desfășura echipe de experți în daune experimentați și multilingvi imediat după o catastrofă. Cunoașterea piețelor locale și experiența noastră în domeniul construcțiilor și al problemelor de mediu ne asigură că oferim întotdeauna cea mai bună propunere, oferind industriei asigurărilor serviciile și informațiile de care are nevoie în cel mai rapid și mai eficient din punct de vedere al costurilor.
Soluții pentru catastrofe maritime
Înțelegerea și cunoștințele neprețuite ale DEKRA în ceea ce privește legislația și condițiile de transport sunt esențiale atunci când vine vorba de daune maritime. Echipa noastră globală de specialiști foarte bine pregătiți acoperă toate aspectele legate de mărfuri sau de corpuri și mașini, până la echipamente terestre și ambarcațiuni de agrement.
Servicii de despăgubiri
Echipele experimentate de gestionare a cererilor de despăgubire ale DEKRA se ocupă de cererile de despăgubire care decurg din toate tipurile de polițe de asigurare, inclusiv cele pentru autovehicule, marfă și transport de marfă, bunuri, răspundere civilă până la accidente și sănătate și cereri de despăgubire pentru evenimente speciale și recursuri aferente. În urma unei catastrofe, ne putem ocupa de despăgubirile dumneavoastră la fața locului, la biroul dumneavoastră sau la una dintre locațiile noastre din regiune.
Audituri
DEKRA deține peste 200 de acreditări pentru certificarea sistemelor de management al calității pentru siguranță, sănătate, mediu, energie și securitatea informațiilor. De la audituri și evaluări independente până la certificări de personal pentru diverse industrii, operăm cu aproximativ 560 de experți interni și 1.200 de auditori externi cu experiență în domeniu și parteneri de licențiere în 18 țări. În situații de catastrofă, putem acționa în calitate de ajustator care trece cu vederea sau putem efectua revizuiri de dosare închise sau deschise. Verificările de reconstrucție și de re-investiții fac, de asemenea, parte din portofoliul nostru.