Evaluarea pierderilor proprietăților

Oferim evaluarea la distanță sau la fața locului a unei daune legate de o proprietate

Evaluarea la fața locului și la distanță a unei daune legate de o proprietate care poate include investigații de circumstanță, în principal în numele industriei de asigurări, de către experții noștri specializați.

Despre Reglarea pierderilor de proprietăți

Specialiștii experimentați și independenți ai DEKRA în domeniul ajustării daunelor de proprietate oferă clienților noștri un serviciu independent și uniform la nivel global în domeniul proprietății, în conformitate cu legislația națională, pentru produse comerciale și private. Ajustarea daunelor în domeniul asigurărilor de bunuri presupune evaluarea la fața locului a unei daune legate de bunuri de către experții noștri specializați, care poate include o anchetă de circumstanță.
De la simple daune casnice până la demolări complexe de instalații și despăgubiri de răspundere civilă, profesioniștii DEKRA oferă servicii de calitate superioară în sectorul asigurărilor de bunuri. Iar utilizarea celor mai recente instrumente inovatoare și tehnologii digitale ne asigură că ne respectăm promisiunea noastră cheie față de clienți. În plus, cu ajutorul software-ului nostru de planificare, garantăm că la clientul dumneavoastră se află un expert în daune cu experiență în cel mai scurt timp posibil.