Evaluarea și managementul riscurilor de securitate a informațiilor

Un management eficient al securității IT începe cu o evaluare a riscurilor de către experți

În prezent, nicio companie nu mai este imună la riscurile de securitate cibernetică și la potențialele atacuri, ceea ce face ca securitatea sistemelor și a rețelelor să devină o prioritate de top a afacerii. Cu toate acestea, abordarea eficientă a riscurilor legate de securitatea cibernetică poate părea un efort copleșitor.

Abordarea noastră de servicii de 360° în materie de securitate cibernetică se bazează pe analize cuprinzătoare utilizate pentru a obține măsuri adecvate pentru protejarea datelor, produselor și sistemelor dumneavoastră. Experții noștri analizează sistemul dumneavoastră, efectuează teste de penetrare și descoperă vulnerabilitățile pentru a preveni atacurile și a minimiza daunele.
Vă sprijinim în identificarea, evaluarea și monitorizarea riscurilor IT și vă ajutăm să recunoașteți amenințările și să evaluați probabilitatea de apariție a acestora. Soluțiile noastre sunt adaptate la nevoile dumneavoastră și pot include și instrumentul nostru Cyber SafeAlert, un sistem de monitorizare IT bazat pe cloud, conceput special pentru întreprinderile mici și mijlocii.