Expertiză remote

Furnizarea de tele-evaluări ale vehiculelor actuale din ce în ce mai performante din punct de vedere tehnologic

Clienții noștri se bazează pe cunoștințele de specialitate neutre ale specialiștilor DEKRA pentru toate întrebările legate de inspecțiile vehiculelor, expertizele și evaluările.

Expertiza noastră în domeniul tele expertizei ne permite să furnizăm teleevaluări și asistență flexibile și să propunem cele mai bune platforme de evaluare și asistență online în numele clienților noștri.

Despre Tele Expertise

DEKRA este numărul 1 în Europa în ceea ce privește teleevaluarea vehiculelor actuale, din ce în ce mai high-tech. Atunci când se produc daune, clienții noștri se bazează pe cunoștințele de specialitate ale experților DEKRA, neutrii și pricepuți, pentru a evalua amploarea și a identifica cu exactitate cauza daunelor.
În plus față de evaluările și inspecțiile fizice la fața locului, experții noștri oferă experții noștri oferă tele-servicii bazate pe video și fotografie și o gamă de soluții complet automatizate bazate pe algoritmi. Cu toate serviciile decontate în conformitate cu legislația națională privind traficul și răspunderea civilă sau pe baza condițiilor polițelor de asigurare.
Specialiștii calificați de la DEKRA pot aborda cele mai dificile provocări tehnice, adunând toate informațiile și dovezile necesare pentru o cerere de despăgubire de asigurare. Tele-evaluările pentru daune auto efectuate de experții noștri sunt legate în principal de companiile de asigurări.
Fie că este vorba de o daună auto sau de o daună la o mașină de recoltat, gama de servicii de evaluare a autovehiculelor oferite de DEKRA este cuprinzătoare; comercializabilă și adaptată procesului. Acestea conțin o documentație ilustrată cuprinzătoare și o descriere detaliată a daunelor; informează cu privire la orice daune preexistente, la plauzibilitate, la pierderea reală și la starea generală a vehiculului.
Teleevaluările noastre video și foto sunt un produs standard pentru toate tipurile de daune ale vehiculelor. Acestea sunt pregătite atât pentru daunele din asigurarea de răspundere civilă, cât și pentru cele din asigurarea de răspundere civilă generală. Experții DEKRA adună toate datele necesare pentru conservarea dovezilor și pentru stabilirea unei baze pentru decontarea daunelor, fundamentate pe condițiile sau polițele respective de asigurare de răspundere civilă privată, de răspundere civilă sau de asigurare globală.