Gestionarea daunelor Auto

Oferim servicii de tratare a cererilor de despăgubire pentru sectorul auto național și internațional

DEKRA Claims Services se ocupă de despăgubirile naționale sau internaționale în domeniul auto (carte verde și a 4-a directivă), de la prima notificare a daunei până la decontare sau orice etapă din acest proces, în numele marilor asigurători, al companiilor de leasing, al agențiilor guvernamentale și al clienților corporativi.

Despre manipularea cererilor de despăgubire în domeniul auto

Organizația globală de gestionare a reclamațiilor DEKRA oferă servicii de gestionare a reclamațiilor pentru companiile de asigurări auto, companiile de leasing, agențiile guvernamentale și clienții corporativi.
DEKRA Claims Services poate acționa în calitate de corespondent al dumneavoastră în ceea ce privește cererile de despăgubire auto naționale și internaționale, în special în temeiul celei de-a 4-a directive UE și al regulamentelor privind Cartea Verde. Aceste servicii sunt, de asemenea, oferite la nivel mondial în cadrul rețelei noastre existente de filiale și parteneri.
Având zeci de ani de experiență în domeniul despăgubirilor internaționale transfrontaliere pentru accidente rutiere, DEKRA acționează ca agent desemnat pentru asigurătorii străini în ceea ce privește cererile de despăgubire în temeiul Cărții Verzi și al celei de-a 4-a directive și oferim servicii de coordonare pentru asigurătorii naționali, oferindu-le un punct de contact local și unic pentru cererile de despăgubire internaționale. De asemenea, oferim servicii de recuperare a creanțelor cu un element internațional, pentru asigurătorii de răspundere civilă și de cheltuieli de judecată.
Responsabilii cu experiență și cunoștințe în gestionarea cererilor de despăgubire de la DEKRA evaluează răspunderea prin colectarea documentelor justificative și judecarea acestora în conformitate cu legile aplicabile. Facem totul de la prima notificare a daunei până la soluționarea finală sau a unor părți din aceasta, toate cererile de despăgubire fiind soluționate în conformitate cu legislația națională privind traficul și răspunderea civilă sau pe baza condițiilor poliței de asigurare.
Viziunea noastră este de a fi partenerul dvs. global, dezvoltând în mod constant noi inovații digitale și algoritmi din ce în ce mai inteligenți, pentru a trata cererile de despăgubire în cel mai eficient și precis mod posibil.