Gestionarea daunelor proprietăților

Oferirea de servicii de despăgubiri pentru proprietăți

DEKRA Claims Services se ocupă de despăgubirile pentru bunuri, de la prima notificare a daunei până la decontare sau la orice etapă a acestui proces, în numele marilor asigurători, captivi, brokeri, transportatori și corporații.

Despre gestionarea cererilor de despăgubire pentru bunuri

Specialiștii noștri de la DEKRA Claims Services' efectuează evaluări ale daunelor la fața locului și documentează detaliile reparațiilor pentru o estimare rapidă și precisă a reparațiilor. În plus, pe lângă rapiditatea, competența și angajamentul personal al experților noștri de despăgubiri, gestionarea eficientă a despăgubirilor de proprietate depinde și de tehnologia potrivită. Putem folosi cea mai recentă tehnologie pentru a evalua daunele de la distanță. Experții noștri folosesc instrumente de estimare recunoscute în industrie pentru a completa judecata și experiența noastră în pregătirea unor estimări precise și fiabile ale daunelor.
Furtunile, incendiile, inundațiile, alte riscuri naturale și spargerile pot provoca daune importante unei proprietăți comerciale sau rezidențiale sau bunurilor. O problemă comună cu care se confruntă companiile de asigurări de proprietate în cazul cererilor de despăgubire pentru daune materiale este aceea de a ști cât de mult trebuie înlocuit. DEKRA Claims Services are o experiență vastă în gestionarea externalizată a despăgubirilor de proprietate pentru toate produsele și clasele. Inspecția înainte și după închiriere, de exemplu, oferă dovezi documentate pentru proprietarii care depun cereri de despăgubire pentru daune și pentru chiriașii care solicită restituirea depozitelor de garanție.