Browserul dvs. nu este actualizat

Internet Explorer nu mai este compatibil. Vă rugăm să schimbați browserul pentru o experiență mai bună pe site.

Inspecție pre-cumpărare

Inspecții convenabile și profesionale înainte de cumpărare

Experții DEKRA în inspecția vehiculelor asistă clienții în simplificarea procesului de inspecție înainte de achiziție, efectuând verificările necesare impuse oricărui vehicul pentru a se asigura că acesta este acceptabil din punct de vedere legal pentru vânzare.

Beneficiile inspecției obligatorii înainte de cumpărare

  • Oferă transparență

  • Îmbunătățesc încrederea în vehiculele pe care le cumpără sau le vând

  • Se asigură că vehiculul este sigur, fiabil și că respectă toate standardele relevante

  • Partener neutru, consiliere independentă

  • Utilizarea celor mai recente echipamente de ultimă generație și a unor procese de cea mai înaltă calitate

Inspecția înainte de cumpărare

Despre inspecția obligatorie înainte de cumpărare

Atunci când cumpărați sau vindeți o mașină, se recomandă o inspecție înainte de cumpărare. În unele țări, această inspecție este obligatorie și, în funcție de reglementările locale, poate fi efectuată de către cumpărător sau de către vânzător.
În toate cazurile, cerința este aceeași: asigurarea transparenței în ceea ce privește starea de siguranță a vehiculului înainte de schimbarea proprietarului.

DEKRA oferă soluții digitale pentru a simplifica procesul și pentru a-l face să se desfășoare fără probleme. Acestea permit accelerarea procesului și furnizarea de informații corecte.

În conformitate cu reglementările locale, experții DEKRA în materie de inspecție a vehiculelor pot oferi soluții care includ verificări de identificare pentru a garanta originea și echiparea acestuia. Elementele suplimentare care sunt necesare pot include, de asemenea, verificări de date despre trecutul mașinii, puncte de inspecție specifice, fotografii și multe altele.