Măsurători de eficiență a mediului

Măsurarea eficienței pentru sălile de cazane

DEKRA dezvoltă o gamă largă de servicii în jurul unui loc de muncă sigur. Experții noștri se asigură că sălile dvs. de cazane sunt pe deplin conforme cu toate standardele și cerințele legale necesare.

Companiile certificate trebuie să fie capabile să demonstreze o procedură funcțională pentru gestionarea inspecțiilor inițiale și a inspecțiilor de mediu neperiodice. DEKRA oferă o gamă largă de inspecții inițiale și inspecții neperiodice obligatorii ale sălilor de cazane la locul de muncă. Serviciile noastre îi ajută pe clienți să remedieze problemele de mediu, să atenueze impactul asupra mărcii și să asigure eficiența echipamentelor.

Despre măsurătorile eficienței de mediu la locul de muncă

DEKRA oferă evaluări precise, detaliate și independente pentru a asigura o stare de conformitate a spațiilor și echipamentelor, ajutându-i pe clienții noștri să gestioneze în mod eficient orice riscuri pentru lucrători și cele legate de mediul de lucru. Experții noștri oferă inspecții inițiale și inspecții neperiodice ale eficienței de mediu a încăperilor pentru cazane, colectând probe la locul de muncă sau obținând măsurători in situ pentru a evalua:
  • Calitatea acestora în raport cu pragurile de reglementare sau cu specificațiile inițiale ale producătorului
  • Nivelul de disfuncționalități
  • Eficiența echipamentelor și a proceselor în ceea ce privește performanțele de mediu și de siguranță
Oferim clienților o imagine de ansamblu clară și independentă a tuturor impacturilor potențiale și îi ajutăm să se conformeze tuturor inspecțiilor periodice obligatorii, oferind măsurători în următoarele domenii::
  • Calcularea randamentului energetic
  • Controlul dispozitivelor de măsurare
  • Verificarea condițiilor echipamentelor
  • Măsurarea poluanților atmosferici