Raport tehnic

Rapoarte tehnice privind inspecțiile și evaluările vehiculelor

Clienții noștri se bazează pe cunoștințele de specialitate neutre ale specialiștilor DEKRA pentru toate întrebările legate de inspecțiile vehiculelor, rapoartele de expertiză și evaluările.

Oferim servicii de rapoarte tehnice rapide și de înaltă calitate, cu pasiune și angajament față de mobilitatea individuală a clientului și siguranța personală în caz de urgență.

Despre raportul tehnic

În cazul daunelor agregate, al detectării cauzelor de incendiu, al daunelor provocate de furt, al defectelor de vopsea sau al defecțiunilor funcționale ale componentelor, experții noștri vor furniza clienților un raport tehnic complet. Într-o documentație detaliată, suntem în măsură să clarificăm corelațiile specifice ale daunelor și să facem lumină în cazul dumneavoastră.
Experții noștri oferă toate tipurile de audituri tehnice în diferite segmente, oferind recomandări pentru modificări dacă și când este necesar. De asemenea, furnizăm o gamă largă de rapoarte tehnice privind vehiculele, oferind clienților transparență maximă și expertiză independentă.
Auditurile și rapoartele noastre tehnice sunt un produs standard pentru toate tipurile de daune la vehicule. Acestea sunt pregătite atât pentru daunele de răspundere civilă, cât și pentru daunele de asigurare globală. Experții DEKRA adună toate datele necesare pentru conservarea dovezilor și pentru stabilirea unei baze pentru soluționarea daunelor, fundamentate pe condițiile sau polițele respective de răspundere civilă privată, de răspundere civilă sau de asigurare globală. Serviciile noastre de rapoarte tehnice includ:
  • Clarificarea în cazul daunelor cumulate - investigăm daunele cumulate care au apărut în urma unei reparații sau a achiziționării unui vehicul sau, de asemenea, din cauza unor erori de construcție
  • Analiza sistematică a cauzelor de incendiu - experții în incendii ai DEKRA investighează incendiile generalizate și evaluează vehiculele avariate de incendiu în țară și în străinătate
  • Rapoarte speciale - rapoartele noastre speciale neutre și bine fundamentate sunt disponibile pentru furturi reale sau simulate de vehicule
  • Transparență în cazul deteriorării vopselelor - determinăm cauzele deteriorării vopselelor, de exemplu, din cauza influențelor biologice sau industriale sau a defectelor materialelor de vopsire.
În cazul reconstituirii accidentelor, sunt create analize ale cauzelor daunelor sau cereri de garanție. Evaluarea stocărilor de date din vehiculele avariate reprezintă baza sau o parte a reconstrucțiilor de accidente. În acest scop, sunt disponibile instrumente speciale, inclusiv pentru vehiculele foarte grav avariate.