Browserul dvs. nu este actualizat

Internet Explorer nu mai este compatibil. Vă rugăm să schimbați browserul pentru o experiență mai bună pe site.

Servicii de înregistrare

Servicii de înmatriculare convenabile și profesionale

DEKRA, în calitate de lider mondial în domeniul inspecției vehiculelor, vă permite să respectați reglementările privind inspecția obligatorie în 20 de țări.

De asemenea, este posibil ca vehiculul dumneavoastră să trebuiască să îndeplinească și alte obligații legale la anumite momente specifice: înmatriculare, permis de conducere, autocolante de mediu, certificate de import... Vă sprijinim să vă conformați, oferind o gamă largă de servicii în stațiile noastre PTI, astfel încât să puteți face toate aceste lucruri deodată, în aceeași locație.

Beneficiile pe care le obțineți prin serviciile noastre de înmatriculare

  • Economisiți timp prin efectuarea serviciilor obligatorii în același timp, în stația noastră cu ghișeu unic

  • Beneficiați de rețelele noastre mari de stații

  • Consiliere în ceea ce privește procesele obligatorii pentru vehicule

  • Servicii rapide și eficiente

Servicii de înmatriculare

Despre serviciile de înmatriculare

Pe baza legislației locale, în cele 20 de țări în care DEKRA este prezentă, efectuăm diferite servicii legate de înmatricularea autovehiculelor, cum ar fi:

  • Permisul de conducere: plata unei taxe pentru utilizarea vehiculului pe drumurile publice, care adesea trebuie reînnoită anual.
  • Reînnoirea certificatului de înmatriculare a vehiculului: înmatricularea trebuie reînnoită, frecvent anual, însoțită de o inspecție de siguranță sau de emisii.
  • Abțibilduri de emisii: din ce în ce mai multe orașe stabilesc zone ecologice pentru a reduce emisiile. Vehiculele utilizate în aceste zone trebuie să aibă un autocolant cu grupa sa de poluanți.
  • Certificat de conformitate a vehiculului: atunci când importați un vehicul, acesta trebuie să îndeplinească standardele de certificare de intrare pentru a fi înmatriculat.