Sfârșitul contractului și gestionarea răscumpărării pentru flote

Optimizarea și securizarea aplicării regulilor contractuale în timpul procesului de sfârșit de termen

DEKRA este un expert în îndeplinirea contractelor de buyback, cu aproape 180 de contracte gestionate în fiecare an în Europa și peste un milion de vehicule gestionate.

Sprijinul nostru se bazează pe cunoștințe umane extinse și pe un sistem IT inovator (denumit Starfleet) construit în jurul procesului de sfârșit de termen și pe toate lanțurile valorice de recomercializare, de la statutul NV până la vânzările UV. Îi ajutăm pe clienți să ia deciziile corecte în ceea ce privește regulile contractuale, calculele, interacțiunile cu părțile interesate, mixul de modele de flote, perioada de livrare a volumului și multe altele.

Despre gestionarea sfârșitului de termen și a răscumpărării pentru flote

În orice relație de afaceri, contractul este documentul cheie. Toate părțile interesate sunt legate prin reguli, responsabilități și sancțiuni în caz de nerespectare. În contextul unei relații de răscumpărare de autovehicule, aplicarea strictă a acestuia este esențială în ceea ce privește angajamentele privind aspectele financiare, de timp și de altă natură.
Obiectivul DEKRA este de a asigura aplicarea strictă a regulilor definite în cadrul unei relații contractuale buyback B2B. Serviciile noastre de gestionare a flotei la final de termen și de buy back acoperă consultanța contractuală prin proiecții de scenarii pentru evaluarea optimizărilor. În plus, ne asigurăm că sunt instituite controale de calitate continue pentru:
  • procesele de flux de lucru și acțiunile de temporizare între clienți și furnizori
  • regulile de calcul al de-filetului și costurile și facturarea aferente de-filetului (kilometraj, recondiționare, elemente lipsă și altele)
  • evaluarea și valorificarea daunelor
  • planul de scoatere din uz a vehiculelor din flotă
Beneficiile pe care clienții noștri le au de pe urma serviciilor noastre de gestionare a parcului auto la final de termen și de răscumpărare includ:
  • Optimizarea și securizarea clauzelor contractuale
  • beneficii financiare
  • Reducerea perioadei de timp a procesului de răscumpărare
  • Controlul planului de returnare a flotei