Sigiliu DEKRA aferent mașinilor uzate, pentru flote

Sigiliul standard de fiabilitate recunoscut la nivel mondial pentru autovehicule uzate

Pentru un consumator, este important să se poată baza pe produse și servicii, în special într-un mediu concurențial globalizat și parțial opac. Siguranța și calitatea devin elemente centrale ale unei prezențe de succes pe piață.

Sigiliul DEKRA pentru autovehicule uzate oferă clienților noștri de gestionare a parcurilor auto o expresie recunoscută la nivel mondial a performanței, calității și siguranței.

Despre sigiliul standard DEKRA pentru mașini second-hand pentru flote DEKRA Standard Seal for Used Cars for Fleets

Sigiliul DEKRA pentru autovehicule uzate reprezintă standardul ca semn de fiabilitate de mulți ani, pe baza experienței noastre vaste și a imparțialității recunoscute pe scară largă.
Piața automobilelor de ocazie rămâne la fel de importantă ca întotdeauna și acest lucru nu se va schimba în viitor. Dar pentru cumpărătorul unei mașini de ocazie, piața este caracterizată de foarte multe incertitudini. Ce garanții primesc aceștia? Pe ce se pot baza în cele din urmă?
DEKRA este partenerul dumneavoastră de încredere pentru aprobările naționale și internaționale de calitate, cu o rețea globală extinsă. Sigiliul nostru standard pentru autovehicule uzate oferă administratorilor de flote și consumatorilor:
  • Mai multă flexibilitate și mai multă transparență
  • Verificare neutră a calității
  • Raportare detaliată
  • O gestionare fără probleme a vehiculelor
  • Nu mai există incertitudine
Experții noștri oferă un serviciu orientat către client și complet transparent. În eforturile noastre de a îmbunătăți în mod constant serviciul nostru de sigilare a autovehiculelor uzate, am dezvoltat un sistem modular pentru sigiliul DEKRA pentru autovehicule uzate care se bazează în întregime pe toate testele necesare. Acest lucru aduce beneficii atât cumpărătorului, cât și vânzătorului în cadrul tranzacției.
Serviciul nostru de sigilare a autovehiculelor uzate este împărțit în trei verificări individuale. Verificarea tehnologiei, verificarea caroseriei și verificarea sistemului. Pentru fiecare dintre module, se întocmește un raport detaliat al modulului. Raportul informează atât cumpărătorul, cât și vânzătorul cu privire la criteriile care au fost îndeplinite la fiecare dintre testele solicitate și care nu au fost îndeplinite. În cazul în care toate cele trei module sunt aprobate, sigiliul DEKRA pentru autovehicule uzate va fi apoi furnizat sub forma unui certificat.