Soluții de sănătate și bunăstare la locul de muncă

Promovarea sănătății profesionale optime pentru forța de muncă și conducere

Condițiile, procesele, materialele și substanțele de la locul de muncă afectează sănătatea angajaților, care, la rândul ei, influențează performanța profesională și succesul companiei. Crearea unui mediu de lucru care să sprijine sănătatea, obiceiurile sigure și bunăstarea generală a echipei dumneavoastră este o politică inteligentă a companiei și, în unele cazuri, poate fi impusă prin lege.

Serviciile noastre de consultanță medicală și de sănătate la locul de muncă vă ajută să creați un cadru solid pentru a promova o forță de muncă sănătoasă. Evaluăm riscurile fizice, ergonomice și psihologice și oferim soluții practice.
Specialiștii noștri efectuează examinări medicale pentru a monitoriza și documenta sănătatea și aptitudinea fizică a personalului dumneavoastră și evaluează independent dacă angajații îndeplinesc criteriile legate de siguranță. Aceste și alte servicii, inclusiv coaching și formare pe teme legate de sănătate sau consultanță în domeniul medicinei de călătorie, pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor organizației dumneavoastră.
Să aveți grijă de oamenii dumneavoastră și să respectați normele legale privind sănătatea la locul de muncă este specialitatea noastră.
Soluțiile noastre de sănătate și bunăstare la locul de muncă