Testarea Connected Driving, IoT și M2M

Testarea cuprinzătoare a modulelor wireless încorporate în sistemele de conducere conectată, IoT și produsele M2M

Specialiștii DEKRA în testarea sistemelor de conducere conectată, IoT și M2M oferă o evaluare amănunțită și cuprinzătoare a produselor clienților noștri prin intermediul rețelei noastre globale de laboratoare, pentru a se asigura că acestea îndeplinesc toate cerințele necesare de interoperabilitate ale rețelelor, tehnologiilor și serviciilor conectate din întreaga lume.

Despre testarea IoT și M2M

Experții DEKRA în testare Connected Driving, IoT și M2M lucrează în rețeaua noastră globală de laboratoare pentru a se asigura că produsele clienților noștri îndeplinesc toate cerințele de interoperabilitate necesare rețelelor, tehnologiilor și serviciilor conectate din întreaga lume.
Experții noștri se asigură că produsele clienților noștri sunt pe deplin capabile să acceseze resursele de rețea relevante și că pot comunica în mod corespunzător cu alte dispozitive, utilizatori și entități la scară globală.
Lucrăm pe mai multe piețe verticale IoT - de la industrie, agricultură, automobile, consumatori și altele - pentru a garanta că produsele clienților noștri îndeplinesc toate cerințele necesare definite de principalele grupuri industriale IoT din întreaga lume. De la testarea modulelor wireless integrate până la produsele finale, DEKRA este partenerul preferat al producătorilor care au nevoie să își certifice produsele și să confirme conformitatea acestora cu toate asociațiile de conducere automatizată, de conducere conectată, IoT și M2M de top din industrie.